Víte o svatbě, kde by jeden ze snoubenců řekl "Ne"?

Myslím, že tohle napadlo nejednu nevěstu, co když ten druhý při otázce berete si Pepču Novákovou za svou manželku neřekne ano? Zažila jste některá takto nepovedenou svatbu? Znáte někoho takového?
Odpovědět
Profilova fotka
Může to snad dojít až tak strašně daleko? To snad ne?
Odpovědět
@chris_n Já o jedné takové svatbě vím, je to už skoro 10 let, ale stalo se to, ona řekla ne, doteď její rodiče tvrdí, že mají z ostudy kabát, pořád o tom lidí ví...
Odpovědět
Profilova fotka
@curdibilka asi se to stát může, jen nechápu, jak to může člověk nechat zajít tak daleko? Nebo to bylo "jen" z nervů, že se bála?
Odpovědět
Profilova fotka
Nechápu,že to může zajít až tak daleko,když má pochybnosti nebo tak, tak to nedotáhnu až k oltáři,když vím,že by to byla chyba uzavřít sňatek,ne?
Odpovědět
@stastnanevesta Už jsem to tu jednou psala, ale mám známé, kteří se vzali i přesto, že on jí asi měsíc před svatbou řekl, že už ji nemiluje. Jenže ona to nechtěla rušit a on byl tak blbej, že si ji stejně vzal. No a po necelém měsíci už byl rozvod...
Odpovědět
No tohle presne se asi nestalo v nasem okoli.Ale dedova sestra si tyden pred svatbou vse rozmyslela.Sice svatba byla ale s jinacim :D No ale drzi jim to az do dnes :) A teda babicina sestra mela taky pochybnosti.Pry vecer pred svatbou hrozne plakala ze se vdavat nechce.Babicka ji namluvila ze existuje anulace do 24 hodin.Tak teda cela natekla a usmevava k oltari dosla a manzelstvi drzelo az do jeji smrti :)
Odpovědět
Profilova fotka
Stalo se to u nás na malém městě, dokonce z toho byl i článek v místním plátku, ale to už je taky asi 8 let. No řekla ne, ale protože už byla zaplacená hostina, tak se šli aspoň po zpackaném obřadu najíst...Byl to zřejmě vrtoch ze strany nerozhodné nevěsty. No, rozešli se a ta dáma ale celkově žádnému štěstí ani potom nedošla.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Zažila jsem, že nevěsta prostě na svatbu nedorazila.... :-(
Odpovědět
Osobne jsem to nezazila, ale nekdo ze znamych pritele ano. Partner rekl z legrace "ne" a pan matrikar rekl "tak dobre, az si to rozmyslite, tak nejdrive za mesic muzete prijit znovu", a bylo :-p . A pry je proste neoddal. Udajne se to ze zakona nesmi, ale jak to je opravdu, nevim. A
Odpovědět
Tak mě kadeřnice vyprávěla, že česala nevěstu a celou její rodinu a snoubenec prostě nedorazil, takže bylo po svatbě :(
Odpovědět
Profilova fotka
Jeden můj známý oddával pár a nevěsta řekla ne, tak se zeptal znovu, zase řekla ne. Tak jim řekl, že na pět minut odchází, ať se domluví. Když se vrátil, v sále nikdo nebyl..
Odpovědět
Tak já osobně neznám nikoho, kdo by na své svatbě řekl "ne". Ale jedna moje býv. kolegyně se rozhodla řešit vztahovou krizi svatbou (krizi měla ona, její přítel ji miloval a chtěl si ji vzít už dávno). V den svatby plakala, že si ho brát nechce, že se unáhlila... ale že "musí", protože to byla ohromná moravská svatba a rodiče by zrušení svatby přímo ve svatební den prostě nepřežili. Svatbu si odtrpěla s tím, že se do roka v tichosti rozvedou... No a dopadlo to úplně jinak, mají dvě děti a jsou spolu opravdu šťastní přes 15 let.
Odpovědět
Článek se načítá
A ještě jeden zážitek, celkem čerstvý... sestry kamarádka rozeslala ve dvě hodiny ráno ve svatební den (!!!) sms všem svatebčanům, že se svatba ruší. Bylo to docela překvapení pro všechny, nikdo nečekal, že se s ženichem rozejdou, a navíc takhle zvláštně! Bývalé nevěsty rodina ale zaplacenou hostinu atd. využila k oslavě narozenin babičky, která v ten den shodou okolností slavila kulatiny.
Odpovědět
Profilova fotka
Moje sestra taky zrusila svatbu .. asi 14 dni pred svtabou, proste si uvedomila, ze se neshodnou na dosti zasadnich vecech no .. vsechny zalohy propadly, svatba se nekonala .. no trochu jsme to cekali, jelikoz uz na oznameni meli napsano "pravdepodobne se vemou" .. segra byla vzdycky nerozhodna, tak nas to ani neprekvapilo. Myslim si, ze toho dnes lituje, ale hlavne ja to mam ted o dost tezsi, protoze mi prijde, ze rodina moji svatbu vubec nejak neresi, protoze si myslej, ze dopadnu stejne :D
Odpovědět
@womanka Toto jsem taky slyšela a asi to bude pravda. Ženich ze srandy řekl ne a bylo po svatbě. Takže si dokážete představit ty natšené rodiče a svatbčany. Při obřadu prý nesmí padnout slovo Ne.
Odpovědět
já znám-sebe před 4lety jsem dostala kopačky bez udání důvodu 6měsíců před svatbou,kdy už byly předsvat.přípravy v plném proudu,dodnes jsem ráda,že jsem se tenkrát nevdala.
Odpovědět
já tedy 3dny před svatbou, takže taky to byl mazec...
Odpovědět
@miszeli :-o :-|
Odpovědět
@miszeli :-. Tak to je mazec! Čekala jsi to? A jsi teď zpětně ráda, že ses nevdala?
Odpovědět
lemona: nečekala jsem to...teď se na to dívám už z jiné stránky a nakonec dobře, že se tak stalo :) nebyl vyzrálý k něčemu takovému...hodně mě to naučilo a teď vím, co chci :) ale opravdu nepřeju to nikomu!
Odpovědět
Uf, to si vůbec neumím představit... ale protože o krvi nepadla zmínka, přepokládám, že jsi ho nezabila... Máš můj obdiv!
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem sice řekl ANO, ale dal jsem si načas. Na dálku jsem se vsadil s jedním kamarádem, jak dlouho budu protahovat chvíli než řeknu ANO. Bráchovi jsem před obřadem dal stopky, aby to objektivně změřil. Plánoval jsem čas půl minuty, ale nakonec to bylo jen 9,6 vteřin. Ta doba se neskutečně vleče a všichni byli vyjevení, co se to děje (věděl to jen brácha). Nejdřív na mně potichu křikla nevěsta: "Milane...!", pak svědkyně a když totéž špitla maminka v první řadě, tak už jsem rezignoval.
Odpovědět
@fotograf_vilimek :-p a pak tě nevěsta po obřadu vylákala do odlehlého koutu a zbila tě jak psa... Nebo to mělo jiný konec? :-D Proč jsi se vůbec sázel, vždyť to muselo být pro nevěstu šílené!
Odpovědět
Profilova fotka
Zažil jsem loni svatbu na zámku Karlova Koruna v Chlumci nad Cidlinou - po obřadu nám tam jedna průvodkyně sdělila, že den před námi tam byla svatba, kde ženich při obřadu řekl NE. Kdo ví, zda je to pravda. A mluvila o tom s jistotou.
Odpovědět
@lucie987 To jsem taky slyšela, že si chtěl ženich udělat srandu a řekl "ne". :) Svatbu pak prý můžeš mít až za měsíc, tak to prý oslavili a pak se vzali jen ve dvou. Já bych ho zabila, už jsem to mému muži povykládala, aby ho to ze samé nervozity taky nenapadlo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lemona – při obřadu si všichni mysleli, že kolabuji, tak mi to nikdo nevyčítal. Když jsem jim to pak odpoledne řekl, tak mě skoro všichni odsoudili, ale už to bylo zažité, tak to celkem prošlo. Já jsem byl v té době velký recesista, tak to pochopili. ;-)
Odpovědět
Byla jsem na matrice, tak jsem se na to přeptala. A je to nesmysl. Slovo ne, není důvod ke zrušení svatby. Pokud někdo řekne ne, oddávající se znovu přeptá, pokud opět odpoví ne, tak jim řeknou, že oni na chvíli odejdou a ať si to spolu vyřeší a že se pak vrátí a bude se pokračovat. Další problém je ten, že někdo řekne ano, ale odmítne se pak již podepsat, jenže podpis je jen formalita. Jakmile řeknete ano, je to zpečetěné :-) .
Odpovědět
Na poslední svatbě, kde jsem byla, se veeeeeeelmi dlouho čekalo na ženicha, vypadalo to, že už prostě nepřijde, hodinu a půl sekera..to mluví samo za sebe. Ale řekl ano. Další obřad co znám, tam ženich mlčel a mlčel...a mlčel...a pak omdlel :) 8-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
tak tuhle diskuzi jsem asi neměla číst. Teď abych se bála, jestli ten můj se s někým nevsadí. Ale to by mě tam asi už museli křísit. :-D
Odpovědět
No to nám se stalo že sme šli na svatbu, z který byla nakonec registrace... kluci se milujou do teď :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?