Svadba v Prahe

Ahoj potrebovala by som poradiť. Chceli by sme na rýchlo svadbu (o mesiac ) v Prahe. Bude to mini svadba, len my, dieťa a svedkovia. Viete poradiť kde a co všetko (do detailu) treba? :) Nemusi byt v kostole. Ďakujem
Odpovědět
Profilova fotka
No, abych pravdu řekla vyhla bych se matrikám v Praze a stáhla si matriky Středočeského kraje a třeba podle názvu si vyberte, a podle toho jak daleko od Prahy to je třeba...... Okolní matriky jsou vstřícnější, co se týče "rychlé" svatby. V pohodě matrikářka je v Kostelci nad Černými lesy, okolí Slap, tam mi to přijde pokaždé příjemné. Uděláte si malý výlet a spojíte to se svatbou:)) Třeba vám to pomůže! Jinak držím palce! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj, ste obaja slovaci? Určite je potreba si zajst na matriku, pretoze akoslovenka potrebujes este dostat nejaku vynimku, lebo slovensko nevydava doklad o tom, ze si slobodna a podpisat nejake cestne prehlasenia. Je dobre zacat to zariadovat aspon mesiac vopred (ja mam skusenost s matrikou na MU Prahy 1). No a my mame svadbu v kostole, takze co sa tyka oddavajucich a ich volnych terminov. To ti neporadim.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?