Slavobrána - či něco jiného?

Mohla bych se zeptat, mám sice "objednaný balíček se slavobránou, kterou si nazdobím dle sebe", ale já slavobrány nemusím, to jen že byla v "balíčku svatby", uvažovala jsem co místo ní, ale nevím, co se hodí. Bude asi stoleček pro starostu na řeč k obřadu, uvažovala jsem balonky do srdíček nebo nevím, nechci ať je to prázdné a nepěkné na fotky jak budeme stát a před námi jen stoleček se starostou a my...napadá vás něco jiného, co by se dalo udělat?
Odpovědět
Já jsem nechtěla mít slavobránu (kovový oblouk) omotanou čímkoliv, prostě se mi to nelíbilo. Nakonec jsem na návrh floristky zvolila dva hezké fíkusy s vysokými propletenými kmínky v květináčích. Pak tam byl stoleček na podpisování a už jenom lidi :-) V průběhu obřadu se trošku rozfoukal vítr a jeden fíkus se poroučel k zemi... Byla to báječná vsuvka na odlehčení. Takže doporučuji klidně něco v tomto smyslu, ale pořádně zatížit květináče :-)
Odpovědět
Ukázka z obřadu u hotelu Imperial.
Odpovědět
Mně se slavobrány také nelíbí a místo nich bych nedávala nic, maximálně nějaké vysoké vázy s květinami po stranách. Za sebe preferuji držet se hesla "méně je více". ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem pro slavobránu! :)
Odpovědět
Profilova fotka
My taky budeme mít slavobránu decentně ozdobenou. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?