Šla nějaká nevěsta sama k oltáři?

Profilova fotka
Ahoj,mam trošičku problém .. s mým otcem se nestykam a na svatbě nebude. Chtela jsem aby me vedl k oltáři pritelovo tatínek,ale umřel 😞 A ja nevím kdo by me mel vést,od nikoho jiného nechci 😞 Chce me vést nás rodinný přítel,který byl vždycky tak trosku jako nás "tata",ale dost pije a ve společnosti se moc neumí chovat. A hlavne to tak necítím,aby me vedl k oltáři .. ale on s tim počítá 😞Nejradši bych šla sama,ale nevím jestli to nebude blbe? A hlavne jak mu to říct,abych ho neurazila?
Odpovědět
Profilova fotka
Vím, že by měl nevěstu vést nějaký muž, ale co třeba maminka? Je jen na Vás, zda půjdete sama nebo se necháte vést, hlavní je, jak se budete cítit Vy! A pokud nechcete, aby Vás vedl Váš rodinný přítel, tak mu to na rovinu řekněte, že jste se rozhodla jít uličkou sama. Pokud ctí Vaše rozhodnutí, určitě se neurazí a ani se na Vás nebude zlobit ;-) Je to přeci Váš den! ;-)
Odpovědět
Ahoj, já vím, že je to těžké a že se mi to kecá, ale je to tvá svatba, udělej to jak cítíš, pokud chceš jít uličkou sama, já myslím, že to přítel pochopí :-) Hodně štěstí!
Odpovědět
Udelejte to hlavne tak, jak to citite Vy. Muzete jit bud ulickou sama, nebo treba s maminkou, bratrem anebo - jako pujdu ja - ruku v ruce se snoubencem. Zadna povinnost, ze Vas nekdo musi "vest ulickou a predavat zenichovi", neni. A rodinnemu priteli to reknete narovinu, ze chcete jit sama/s pritelem/s nekym jinym.
Odpovědět
Profilova fotka
Jste zlatý holky 😊 Přítel rekl,ze si me klidne odvede k oltáři sam . Napadlo me jeste jestli by nebylo blbe,kdyby me vedla moje malá princezna dcera,jsou 3,5 roku 😊
Odpovědět
@michaelastreblova prave naopak, prijde mi moc krasne, kdyz jde ulickou nevesta ruku v ruce s malou nacancanou princeznou! Myslim, ze tohle by byl zazitek i pro zenicha, sledovat, jak k nemu takhle jdete obe :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mam rozhodnuto 👍🏻😍😊😊
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?