Příbor - oddávající z matriky

Zdravím:) Máme v červenci svatbu v Příboře. Na matrice nám řekli, že je tam pro tento rok docela velké množství oddávajících a že pokud máme zájem o někoho konkrétního, můžeme si zkusit říct. Chtěla bych se proto zeptat, jestli nemáte s někým zkušenost? Dobrou i špatnou. Rádi bychom někoho, kdo tam jen neodříká stejnou řeč, ale kdo třeba bude ochoten říct i něco hezkého, osobního o nás, však mi rozumíte.. :) Děkuji moc!
Odpovědět
Profilova fotka
@eliskaaa1 Asi budu hnusná, ale... Jste z Příboru? Znáte někoho z oddávajících, nebo alespoň ze zastupitelů? Znají oni vás? Pokud ne, jste ochotni jim tu řeč napsat / upravit? (S většinou oddávajících od nás se dá domluvit, že se řeč uzpůsobí.) Fascinuje mne, jak spousta snoubenců chce osobní řeč a shání ji tady na internetu. Potom mi připadá, že je jedno, jestli má "uniřeč z úřadu" nebo "uniřeč z internetu".
Odpovědět
@l_a_u Dobrý den, poděkovala bych Vám za odpověď, ale asi není ani za co. Prosím Vás... já nerozumím lidem, kteří mají čas na to přispívat do diskuzí nesmyslnýma příspěvkama. Jak si myslíte, že jste mi tou Vaší reakcí pomohla?Absolutně jste mi neodpověděla na můj dotaz, tak nechápu, proč jste tím vůbec trávila čas. Abyste mi zkazila náladu? Nikdy v životě jsem na nic nevyužila nějaké diskuze na internetu, abych tam vznášela dotazy. Udělala jsem to poprvé, ale hned jste mi zase připomněla, proč to nedělám, děkuji:) Byl to zcela normální dotaz na zkušenost s oddávajícími, který jsem vznesla v reakci na to, že mi na úřadu řekli, můžete si vybrat, koho konkrétního byste chtěla - a já nikoho neznám. Byla jsem na mnoha svatbách a myslím, že se nemusíme tady bavit o tom, že to je velký rozdíl, kdo oddává. Jestli bych pak řeč napsala já, někdo z mých blízkých, nebo jak by to proběhlo, o tom bych se s konkrétním oddávajícím samozřejmě pobavila. Nejdřív jsem ale potřebovala na někoho takového doporučení. Jak jsem byla hloupá hledat pomoc zde... Mějte se:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?