Originální proslov oddávajicího

Profilova fotka
Ahojky nevěstinky a vdané paničky :) mám na Vás otázku a prosbičku v jednom. Dozvěděla jsem se, že je možné mít na svatbě proslov pro oddávajicího vlastní a osobnější. Proto Vás chci poprosit zda nemáte nějaký vzor nebo odkaz na stránky kde se dá nějaký pěkný proslov upravit nebo se aspon inspirovat :) Moc děkuji všem za odpovědi :)
Odpovědět
@anyesss tohle jsem nasla, snad se to otevre http://www.svatebniagentka.cz/uploads...
Odpovědět
@anyesss dalsi :) http://kovarnikovi.blogspot.cz/2008/0...
Odpovědět
My jsme měli veeeelmi osobní a velmi originální proslov, ale bylo to tím, že nás oddával kamarád. Jak se to dělá běžně, když chcete origoš proslov, to opravdu netuším :-(.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme si proslov vymysleli sami. Oddávající měl svůj "mustr", do kterého vložil ten náš. Sestavili jsme ho tak, aby specifikoval nás dva... Hosté na naší svatbě si obřad moc chválili. Rozhodně doporučuji! Je to Váš den a proslov by měl pasovat právě na Vás dva a ne neutrálně na všechny ;-)
Odpovědět
Souhlasím s halmicka, my měli právě ten "neutrální" trval asi 4 minuty byl velmi neosobní a oddávající mluvil celou dobu o dětech, což bylo bezva páč jsem několik týdnů před svatbou přišla o miminko. "Příště" bych chtěla určitě vlastní:).
Odpovědět
Ty proslovy jsou super... škoda, že nejsem natolik kreativní, abych něco takového vymyslela... :D ale něco by se z toho dalo použít i na nás... obřad jsem chtěla někde venku na louce, bohužel to asi nebude možné, proto bude v kostele, i když partner v kostele byl jen párkrát za život a křtěný není... já pokřtěná jsem, ale do kostela nechodím... nicméně se u nás v kostele změnil farář a je opravdu super.. takový vtipálek a nad věcí, takže by se s nim snad šlo domluvit a udělat proslov trošku jiný :) máte s tím někdo zkušenost v kostele?
Odpovědět
@madinina Kamarádka měla obřad sice na zámku, ale přesto tam přijel jejich farář a oddal je on. I když byl starší, tak mluvil vtipně, svižně a přestože povídal svůj proslov, tak oba už nějak během sezení poznal a slova na ně pasovala a párkrát jsme se všichni i lehce zasmáli. myslím si, že to záleží hodně na tom člověku jako takovém...
Odpovědět
@kuliseks Tak to je super... doufám, že ten náš taky tak nějak bude mluvit, jelikož přítel nechce poslouchat žádné náboženské věci... to si prý raději zařídí obřad na úřadě... což zase nechci já, jelikož naše radnice je opravdu hrozná :D naštěstí to zatím bereme tak nějak vtipně vše :)
Odpovědět
@madinina No náboženské věci tam od faráře asi uslyší, ale opravdu záleží na konkrétním faráři. Vzpomněla jsem si teď i na další svatbu, kde jsem byla, ta byla v kostelíku a tam byl naopak mladý farář (skoro kluk:-) ) a ten byl taky v pohodě a taky jsme se zasmáli :-) Takže na věku tolik nesejde, spíš jak to pojme každý no.. Zkusit to s ním i probrat třeba..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?