Organizace obřadu - formality před příchodem nevěsty

Ahoj nevěsty, řeším takové organizační dilema. Dnes jsme byli na úřadě odevzdat papíry na obřad, rezervace, správní poplatek atd. Je to zařízené a paní matrikářka nám dala info být na místě 15 minut předem. To jsme odkývali, ale mě až později došlo, že bychom rádi dodrželi tradici, že by ženich neměl vidět nevěstu dřív než u oltáře (svatba bude venku na travnatém prostranství). Máte některá podobnou zkušenost a jak jste to řešili? Jde mi o to, že si chci vychutnat tu chvíli, že všichni čekají na to, až přijedu a uvidí mě vystupovat z auta a vlastně by nikdo neměl vidět předtím, jak vypadám, natož pak ženich a nechci čekat za rohem, aby to bylo jakože překvapení! Dají se formality vyřešit nějak jinak v jinou dobu? Díky za jakékoliv rady a zkušenosti! :)
Odpovědět
Za mě to vyřešila svědkyně...měla moje doklady a papíry byla těsně před obřadem řešit ona. Taky jsem nechtěla aby mě před obřadem někdo viděl :-)
Odpovědět
To je možné? To by bylo super! díky
Odpovědět
Profilova fotka
A jake papiry jsou k tomu potreba? Op aco dal? Asi to taky tak budu resit😞
Odpovědět
Profilova fotka
Já se na to ptala... říkala že není problém, když to za mě vezme manžel nebo svědek. :) a myslim že stačí jenom OP a ten papír co nám dala jakože potvrzení.
Odpovědět
jo, tak jestli je to takhle jednoduché, tak já si tam jen zavolám a zkusím si to s paní potvrdit, jestli je to vůbec možné, díky moc!!!¨ A ještě další taková věc s tím související, nechceme takovou tu klasickou řeč, kdy se řeknou úřední věci, ano ano a konec a taky tam nechceme stát hodinu, ale aby oddávající řekla pár pěkných slov mimo, prostě něco hezkého, aby to bylo trochu osobnější, byl s tím nějaký problém? Vymýšleli jste si to sami nebo vám něco nabídli? díky :)
Odpovědět
@ponojda Co vím tak každá matrika má svůj proslov,třeba můj bratr měl na svatbě příšerně "politický" proslov. Nás oddával známý mého táty, a udělal pro nás speciální proslov.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?