Oddávající?

Chceme s partnerem obřad kolem 15h, ale na Matrice nám řekli max ve 13h. Oslovila jsem unitáře, ale bohužel v termínu svatby nemá ani jeden z oslovených volno. Nevíte jestli kromě unitářů existuje ještě jiná alternativa, kdo by nás mohl oddat kdekoliv a takhle odpoledne?
Odpovědět
Tak asi zalezi jaka matrika teda..my svatbu v 15 hodin mame bez problemu..ale to je jen tak vsuvka na otazku odpoved neznam :)
Odpovědět
Ahoj, my máme taky obřad později, co zkusit jinou matriku?
Odpovědět
Profilova fotka
mozna bych zkusila oslovit kohokoliv z nejake vedlejsi obce (nevim odkud jste), kdo ma pravomoc oddavat, myslim ze oni muzou dojet kamkoliv, jenom teda vy musite mit povoleni na uzavreni snatku na tom miste. Treba kdyz nekomu takhle z "vesnice" strcite nejakou tu tisicovku, ze by vas mohl oddat... Jako nevim to jiste, ale tohle bych asi zkusila ja... Drzim palce
Odpovědět
Oddat může kdokoliv. Jediné co musí udělat je sehnat si hábit a ten přívěsek na řetězu na krk. To ale většinou není problém, stačí staré sako a ten medailonek či co to je lze vyrobit i z řetězu na kolo (ale doporučuji prvně odmočit v benzínu, ať nemá oddávající batikovanou košili :-D )
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?