Obřad v listopadu v 13 hodin - není to pozdě??

Nevěsty, fotografové chci se zeptat na názor obřadu v 13 hodin v listopadu. Normálně bych neváhala ani chvilku, jediné nad čím uvažuju, jestli se stihne fotografování po obědě. Přece jen slunce zapadá už kolem půl 5. Obřad bude trvat cca 20 minut, bude v místě hostiny, max 2 km od hostiny (za děště, sněhu). Focení by bylo v okolí. Nechci obtěžovat hosty focením před hostinou. Díky za názory ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dá se to stihnout, jen je potřeba se domluvit s fotografem a neprotahovat sezení u kafe po jídle. Hlavně pokud si vyberete dobrého fotografa, tak vám udělá nezapomenutelné (v pozitivním slovy smyslu:) fotky i v noci.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych se toho taky nebála, budete mít zase jiné fotky než ostatní, souhlasím s panem fotografem ;-)
Odpovědět
Díky to jste mě potěšili :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Rozhodně pozdě není. Právě naopak díky světlu a všemu je to ideální čas. Já kdybych mohla, vybírám si podzimní období. Časově to nastavte třeba tak, že 30minut budete fotit před hostinou, zbytek pak se zapadajícím sluncem, no nebude to nádhera? Udělala jste tím velký krok k vynikajícím fotkám. Každopádně časově přesně naplánovat a dodržet. Jak čas, tak obsah toho, co se kdy bude fotit. Někdy se to řeší i tak, že některé fotografie se fotí ještě před obřadem. Vy jste čerstvá, květiny jsou čerstvé...prostě paráda. Přeji mnoho štěstí do společného života a spoustu krásných fotek. Katka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?