Obřad na Sychrově

Ahoj, s přítelem máme obřad na Sychrově, víme, že je to tam jak na běžícím páse, ale spíše mě zajímají vaše zkušenosti s oddávajícíma, zda jsou sympatický a tak .... díky holky ;-) 8-)
Odpovědět
Ahoj, já se vdávada na Sychrově 4.10.2014. Popravdě, je škoda, že Sychrov dostal od nevěst nálepku " svatby na běžícím pásu". Ten den byla na Sychrově slavnost jablka a nechtěli svatby vůbec dělat, po domluvě s panem Náměstkem a paní na matrice nebyl žádný problém. Tudíž byli jsme jediná svatba ten den, pustili nás bočním vchodem což jsme brali jako obrovské plus. Parkování nám také zajistili a když si nás s manželem prohlíželi úplně cizí lidi, byl to moc hezký pocit. Každý nám přál štěstí a děti se chtěli fotit s princeznou. Sychrov je zaručená kvalita. Pan oddávající byl kastelán jméno už nevím a řeč měl pěknou. Já si jí sice nepamatuji, ale říkali to svatebčané. Jedině už bych si nezvolila hudebníka na obřad (mají ho doporučeného v brožurce). Hraje moc hlasitě a rušilo to při obřadu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, souhlasím s předchozím názorem. Pro státní zámek Sychrov zvučíme svatební obřady v interiéru či exteriéru, samozřejmě možno i DJe na večerní párty. Kostolnik
Odpovědět
Profilova fotka
@evelune Dobrý večer, mám z loňského roku pozitivní zkušenost. Oddávající i celá organizace na jedničku. Svatební obřad ohledně mluveného slova velice elegantní a jen to podtrhlo jedinečnou atmosféru daného místa. S pozdravem Martin Lysek
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, také se budeme brát na Sychrově, tak mě zajímají postřehy nevěst. :-) Ale už jen díky jednání s panem Náměstkem si myslím, že budeme spokojení. ;-) @lenuardos To jsi mě docela vyděsila :-. také máme zamluveného hudebníka, kterého doporučují v brožurce. Ale možná když to vím, budeme ho moci upozornit, aby nehrál tak nahlas.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?