Obřad na olomoucké radnici, hrála jiná než vybraná hudba?

Profilova fotka
Byla jsem na svatbě kamarádky, která měla obřad právě v Olomouci na radnici. Po obřadu si postěžovala, že měla objednanou hudbu a místo toho jí zahráli, klasický svatební pochod... Tak mě zajímá, jestli se to děje častěji.... :-)
Odpovědět
Nevím, jak v Olomouci a proč se to stalo, ale v podstatě se to může stát kdekoliv - pracuji na svatbách a nám se několikrát stalo, že onemocněla jedna z hudebnic a musela zaskakovat jiná, která nestlihla na poslední chvíli natrénovat vybranou skladbu. Sice to zamrzí, ale co se dá dělat:-(
Odpovědět
Profilova fotka
@kachnicka87 já obdivuju kamarádku že si vůbec všimla co hrajou :-N :-D manžel tvrdil že hudba nehrála vůbec pač vůbec nic nevnímal :-D a já jen začátek pochodu a pak už nevím :-N =-) ani nevím co říkal oddávající =-) =-) :-D :-D :-D je možný že se prostě spletli, obzvlášť pokud tam je ten den více svateb tak se mohlo stát že se to pomíchalo ;-)
Odpovědět
Já budu mít obřad v Olomouci na radnici a domluvila jsem se, že jim donesu CD s hudbou, tak na tom snad není co pokazit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám také v plánu Olomouckou radnici a vlastní hudbu, tak jsem se potřebovala ujisti, že to byla více méně ojedinělá záležitost. Protože poslouchat ty 100let rozvrzané housle se mi fakt nechce :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?