Obřad mimo úřad v Brně - hledáme oddávajícího

Ahoj holky z Brna, můžete mi prosím poradit někoho, kdo by nás oddal v Brně mimo úřad (léto 2016) ? Úředníci jsou samozřejmě neochotní, potřebujeme tedy nějakého faráře. Nejsme ale ani jeden pokřtěný a četla jsem, že někteří jsou ochotni i tak, případně by se jeden z nás musel nechat pokřtít. Víme o p. Kopeckém z Blanska, preferovali bychom ale někoho přímo z Brna pokud by to šlo... Děkuju za tipy a kromě jmen i případné kontakty :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jméno neporadím, ale zkuste se obrátit na husitskou církev. Tam kážou i ženy (což se jinde vůbec nesmí), takže jsou takoví svobodomyslnější :-). Hodně lidí tady doporučovalo unitáře, ti s tím nedělají žádný problém, ale zase jsem od jedné známé slyšela (byla na svatbě, kde unitáři oddávali), že byl ten obřad dost zvláštní, že přemýšleli, jestli je to vůbec opravdová svatba a po obřadu je všechny pozval na jejich shromáždění :-| .
Odpovědět
Profilova fotka
@evelyn15 Naši zákazníci měli vloni paní farářku - Olga Tydlitatova, ČESKOBRATRSKÁ CÍRKEV EVANGELICKÁ- SBOR BRNO I. Z našeho pohledu byl obřad povedený, trochu delší, než normální civilní, ale nijak razantně. Paní oddávající příjemná, usmívající se paní;) Jindřich a Pavla Nejedlí
Odpovědět
@photo_nejedli Dekuji! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evelyn15 Nemáte za co, zkuste prohledat fórum, stejná věc se tady řešila tak měsíc až dva zpátky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?