Nošení prstýnků

Profilova fotka
Včera mi jedna známá řekla, že na obřad bych měla mít na prstě zásnubní prstýnek a k tomu mi nasadí na prst snubní prsten. Mě se to teda moc nezdá, myslela jsem, že budu mít jen snubák a pak třebas nosit oba dva spolu nebo zásnubní na druhé ruce. Mám v tom nějaký guláš s tím nošením :D Jak to budete mít s tím nošením vy ostatní? Mám dost času než to bude aktuální vědět ale jen mě to tak zajímalo. :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já si zásnubák před svatbou sundala :-)
Odpovědět
Ve svatební den jsem si přendala zásnubní prstýnek na pravou ruku a na levé jsem měla jen snubní. A teď, protože je mi zásnubní větší mám oba na jedné ruce - snubní na prsteníčku, zásnubní na prostředníčku. Nejprve jsem chtěla zásnubní sundat a schovat, ale zatím se s ním nějak nemůžu rozloučit :)
Odpovědět
Profilova fotka
@huwik @azrrael Já zásnubní na prostředníček nedám tam mi je malý a na prsteníčku mi je trošku větší nechám si ho zmenšit o jedno číslo. Asi si hona svatbu sundám, budem mít jen snubáky, původně jsem to tak i zamýšlela. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem v den svatby přendala zásnubní na pravý prsteníček a tam už i zůstane. :-) Líbí se mi nošení obou najednom prstě, ale zásnubní mám dost mohutný a třískalo by se to, tak mám na každé ruce jeden prsten.
Odpovědět
Profilova fotka
@july17 přesně jako já :)
Odpovědět
Mně to kdysi i někdo říkal, že by to tak mělo být. V den svatby přendat zásnubní na pravou ruku a na levou si nechat dát snubní :-) Já bych teda zásnubák asi na svatební den nesundavala, přece jen to svatbě předcházelo a i v ten svatební den bych ho radši měla u sebe. Ale každému to vyhovuje jinak :-)
Odpovědět
Já tedy prstýnky nosím jak mi byly darovány/nasazeny na levém prsteníčku mám první zásnubní, a k tomu snubní, přijde mi to logické :) Oba dva prsteny patří na levou ruku a mají tam své místo :)
Odpovědět
Profilova fotka
V den svatby jsem přendala zásnubní na pravou, tam zůstal. Snubák nosím výjimečně na ruce levé. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si ho taky přendala na druhou ruku a mám ho tam pořád :-) Máme totiž matné pískované zlato a jak jsem je měla vedle sebe tak se třely a mám strach, že by se mi zachvíli ošoupal ]-( Ale mějte to jak chcete, moc se tím netrapte, nevím jak se svatbou v kostele, ale na normální svatbě to nikdo neřeší :-)
Odpovědět
já jsem si na obřad zásnubní sundala a dala ho svědkyni, ale už u oběda jsem si dala na levý prsteníček oba a mám je tak do teď.
Odpovědět
Profilova fotka
Normalne nosim krome snubaku, zasnubaku jeste dva od babicek (teda momentalne jen jeden pac mi z toho druhyho vypadl kaminek a nejsem schopna s tím zajit do zlatnictví). V den svatby jsem si nechala pouze zasnubni a to na prave ruce. Libi se mi i noseni snubaku a zasnubaku spolu na levym prstenicku ale musej k sobe ladit....ja mam zasnubak uplne jiinej i tvarove takze by to vypadalo blbe :-D a navic jsem si zvykla na leve ruce nic krome snubaku nemit takze to cítím tak, ze je snubak vyjimecny B-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zásnubní jsem si ve svatební den přendala na pravý prsteníček a na ten levý přišel snubní - takže mám na každé ruce jeden. Vůbec bych se tím netrápila, ať si to každá nosí jak to vyhovuje :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Mám oba na levém prsteníčku... Možná mi začnou časem vadit... možná taky ne... Zatím je to čerstvé. A prstýnky se k sobě hodí, ač zásnubní vybíral muž tak aby šel ke mě, a snubní jsme si navrhovali tak, aby se hodil jemu:-) Asi k sobě vážně pasujeme:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dik za inspiraci, urcite je chci pak nosit oba ale v ten den bude asi jen snubak
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj :) Já mám zásnubní prstýnek jemný a ráda bych ho nosila zároveň se snubákem :) Ale uvidíme, jestli mi k němu bude nějaký pasovat :) I na obřad bych si asi nechala zásnubák na prsteníčku levé ruky. Ale třeba budu tak ve stresu, že mi někdo řekne sundej to a já to udělám :D Ale plán mám takový :)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuuzzkkaaa Já v den svatby přehodila zásnubní na pravý prsteníček a tam už taky zůstal :-) Měla jsem původně v plánu je oba nosit na jednom prstu, ale nějak se mi zalíbily takhle každý zvlášť (člověk míní, život mění :-D ) Ale rozhodně jsem neměla v plánu ho na svatbu sundat....dalo by se říct, že "díky něm" před tím oltářem stojím, že jo, tak ať je přítomen :-D :-D Viděla jsem, že někdo prsten přehazuje na druhou ruku, někdo i nechává na obřad, někdo odkládá na pořád atd. Myslím, že pro to neexistuje žádné "univerzální pravidlo" a ať se rozhodneš jakkoliv, bude to správně ;-)
Odpovědět
Já nosím oba na levém prsteníčku, ale v den svatby jsem zásnubní měla prostě schovaný. Na pravý prsteníček se mi nevešel a chtěla jsem, abych na levém prsteníčku ten den měla jen snubní prsten. Hned druhý den jsem si na něj navlékla zásnubní a od té doby je tak nosím pořád (stejně jako má maminka, babička atd.). Udělej to tak, jak je tobě příjemné a zbytek neřeš. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mam dost velký kamínek a když si je budem fotit na ruce aby nepřebijel ten snubak mno uvidím az nějaký tak v dubnu vybereme ale nosit je budu oba určité ale každý na jiný ruce
Odpovědět
Já mám zásnubní prsten na levém prsteníčku a měla jsem ho i na svatbě - tam mi k němu navlékl manžel snubní a od té doby nosím oba dva. Líbí se mi to tak, i jsem chtěla nosti oba prsteny spolu - podle toho jsme i snubní vybírali. Vyzkoušej si různé varianty, jak se to tobě líbí, myslím si, že je to o zvyku a o tom, co je ti pohodlné a líbí se ti. Asi bych neřešila nějaká univerzální "pravidla".
Odpovědět
Profilova fotka
Mě jen zajímalo jak to kdo má, já je nosit budu určitě oba dva ale každý zvlášť a na obřad budu mít jen snubák
Odpovědět
Já mám na levém prsteníčku zásnubní a snubák nosím na prsteníčku pravém. Měla jsem to stejně i na obřadu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?