Místo na svatbu ve Zlíně a blízkém okolí

Profilova fotka
Holky nevěsty ze Zlínska, začínám hledat nějaké místo na svatbu. Doporučíte mi nějaké krásné a třeba i romantické? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petelinka A pro kolik lidí? Jakou máte představu?
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem se zamilovala do ekofarmy sádky Kunovice. Až se budu vdávat, tak jedině tam☺ dále mě napadá Aktivity hotel Všemina, hotel Vyhlídka u luhačovické přehrady, penzion Na rozcestí v Trnavě (Pivovar vraník), pak Lesní hotel ve Zlíně, penzion UNO ve Zlíně, pak hotel Buchlov, pak Panský dvůr Kunovice, hotel Koníček Mařatice, hotel Skanzen na Modré... ještě popřemyšlím☺
Odpovědět
Profilova fotka
@nialady lidi jsou v jednání, budoucí ženich by nejradši svatbu jen se svědky a rodiči a já max do 50 lidí. :-) Bude muset přijít nějaký přijatelný kompromis.
Odpovědět
Profilova fotka
@iviiiii Na rozcestí v Trnavě měli teta se strejdou šedesátku a bylo to tam skvělé. ;-) Chci aby to případně svatebčané z obou stran neměli nějak daleko. Od ženicha jsou až z Chropyně.
Odpovědět
Nejsem nevěsta ze Zlínska, ale muž je ženich z Uherskohradišťska :-D Svatbu jsme měli právě na Ekofarmě Sádky v Kunovicích, byla to láska na první pohled a nelituji.
Odpovědět
Profilova fotka
@zorro4 tak to máme stejné!! měli jsme tam taky svatbu a nedám na to místo dopustit. Jen jsem slyšela, že se horší přístup majitelů. Asi s jídlem roste chut.
Odpovědět
Profilova fotka
@iviiiii taky jsme tam měli svatbu, láska na první pohled. ale termíny na hodně dlouho dopředu pryč.
Odpovědět
My měli svatbu (obřad i hostinu) v restauraci a penzionu Na Pinduli. Využili jsme i ubytování a byli jsme nadšení. Přístup majitelů super, jídlo výborné.
Odpovědět
@mallorca123 Já jsem slyšela, že zdražili ten all inclusive program a zavedli nějaký minimální počet hostů s tím, že pokud ten počet není dosažen, tak se doplácí v podstatě jakoby nájem. V podstatě je to tedy zdražení, ale zase když mají plnou na rok dopředu, tak proč ne. To, co v té ceně je, za to stojí. My jsme trošku naráželi při komunikace s panem majitelem, který mně přijde jak zpomalený vlak... S majitelkou ale v pořádku, snažila jsem se to tedy řešit přes ni.
Odpovědět
Profilova fotka
my jednali jen s ní a vše bylo ok, ale už jsem slyšela i kritiku a na fb taky mají sem tam špatné hodnocení. To zdražení mě docela překvapilo, ale chápu že se vše zdražuje. je to ale škoda. Myslím že o nouzi kšeftů nemají. mám to tam moc ráda!
Odpovědět
Profilova fotka
@mallorca123 my ještě dostudováváme a šetříme :) právě na ekosádky :) takže pak si radši počkáme na to naše místo :)
Odpovědět
Profilova fotka
Je fakt, že 1200 je dost na osobu na celý den. Ale zas je tam i alko i nealko, což není až tak hrozné. Zvlášť když to je v létě a je třeba horko, tak se propije dost. Co vím tak třeba na hotelu Buchlov musíš zas vzít víc jak půlku ubytování + tuším 10000 za pronájem (jinak musíš platit za nějakou sazbu za osobu +korkovné tam je taky) a hotel Vyhlídka je nádherná. Ale taky platíte za pronájem sálu a když chcete terasu, tak i tu. Takže celkově to hodí kolem 15000 Kč. Navíc tam jsou podle mě nutné povlaky na židle (protože tak je to fakt hezké a slavnostní). Sádky oproti tomu vypadají krásně bez nich. Takže ono má každé nějaké plus a mínus
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
myslím si, že ta 1000,- je adekvátní. I to že doplácíte za lidi, pokud Vás není určitý počet my přijde divné, ale jak to nastavili tak to mají. Moc vám přeji at se tam dostanete, je to tam kouzelné!!
Odpovědět
Profilova fotka
Uvidíme, každopádně je to jeden ze zajímavých tipů. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja teda nejsem ze Zlina,ale kamaradka se vdavala primo v zoo na tom zamecku,co tam maji.Bylo to super,snoubenci se fotili a my jsme se sli podivat na rejnoky a na dalsi zviratka :-) A hostinu meli ve Stipskem senku,ktery je kousek.A byli moc spokojeni.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
@pxtulka ahoj prosím tě na kolik vás to vyšlo na té Pinduli? A kolik hostů jste cca měli? Děkuji za odpověď
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?