Máte tip na dobrého oddávajícího z Mníšku pod Brdy?

Profilova fotka
Ahoj, nemáte někdo tip na dobrého oddávajícího z Mníšku? Paní matrikářka mi nabídla, ať si vybereme, ale vůbec ty lidi neznám... chtěla bych trošku delší obřad, pokud možno nečtený a trochu osobní, ne jen strohé formality :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, to jsem ani nevěděla, že se dá, že si můžeš vybrat... Taky bych nechtěla úplně obyčejnou a přečtenou řeč... Doufám, že nám někdo něco poradí :)
Odpovědět
Profilova fotka
No já se jí totiž přímo na to zeptala ;-) ona je moc milá, takže by to šlo, jen kdybych tak o nich něco věděla ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@sari_nka Ahojky, koukám, že plánujete svatbu na srpen 2011 v Mníšku....můžu se zeptat, jak daleko jste s matrikou? Zda máte již zaplacený poplatek za obřad a jestli jste tam už byli? My máme termním obřadu rezervovaný cca od října, ale teď když jim volám, tak mi pořád na matrice říkají, že ještě nemají svatební knihy :-| , a tak ať ještě počkám. Ne že bych byla netrpělivá (možná trošku jo) ;-) , ale mám ráda, když mám vše na 100 % vyřízené. Tak proto se ptám, jak jste na tom vy. Předem moc děkuji za odpověď. Hanka
Odpovědět
Pokud chcete něco netradičního, tak zkuste církevní svatbu. Pak máte možnost mít to podle svých představ, jinak úřednice z matriky vám budou číst více méně to samé, co desítkám dalších párů.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsme to vyřešili, nabídli nám do obřadu zakomponovat buď vlastní sliby, nebo poděkování rodičům nebo projev jednoho svatebčana k nám, tak vybíráme dobré adepty :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?