Máme být na obřadu dříve?

Chtela jsem se zeptat. Obřad máme v 14:00, myslíte, že by jsme tam měli přijet třeba o 15min dříve? Svatba je na úřadě, zapomněla jsem se zeptat a už se mi tam nechce volat :) zároveň nechci aby mě ženich viděl, tak proto se ptám aby jsem mohla přijet poslední :)
Odpovědět
Ve 14:00 zacina vlastni obrad, takze jo, dojedte dřív. Vic nez 15 minut asi nema smysl, jestli je obrad pred vami, tak byste tam jen postavali.
Odpovědět
Profilova fotka
My měli obřad také ve 14 hodin na úřadě a měli jsme přijet ve 13:45 . Je to kvůli ceremoniarce , která Vám vše vysvětlí. Řekne kam si ma kdo stoupnout atd a také docela dost uklidní nervózní nevěstu se zenichem (alespoň ta naše to udelala) :-) . Přejeme hodně štěstí :-) ❤
Odpovědět
My byli skoro pul hodiny pred obradem uz na miste, fotograf udelal par fotek a my byli v klidu, ze stihame :-) ale my jsme hrozní nerváci a jestě jsme meli strach, abysme našli místo na zaparkování, jelikož za to nám radnice neručila :-D a nakonec nas oddali asi o 10 minut driv, protoze meli cas :-D
Odpovědět
Urcite driv. My musime byt 15 minut pred obradem, aby nam rekli co a jak. Radsi bych si na ten urad zavolala, hlavu ti neutrhnou.
Odpovědět
@danvitka Proč se Ti tam nechce volat, když Tě to zajímá?
Odpovědět
Věřte mi...utrhnou.... :-| zažila jsem si tam své :-D
Odpovědět
Nevím, jestli to je všude stejné, ale já přímo na místě být nemusela. Z videa jsem viděla, že se před obřadem starostka a matrikářka domlouvají s manželem atd. co a jak bude a zapisovaly občanky. Mojí občanku měla svědkyně. Já přijela sama s tátou a pak přišla až přímo na svůj příchod (volaly jsem si se svědkyní, jestli už můžu jít. Ale my to měli trošku netradiční...přijeli jsme s tátou z druhén strany a měla jsem dlouhý příchod polem, manžel už tam čekal :-) ) Jeslti tam taky nechceš být a máš s radnicí a jejich ochotou špúatné zkušenosti, tak si tam tadši zavolej. Každopádně ostatní by tam dřív určitě měli být, stejně se tam musíte nějak porovnat atd., nedovedu si představit, že by všichni přijeli ve 13: 58 a šli z auta rovnou k obřadu ;-)
Odpovědět
Obavam se, ze tam budes muset zavolat. My treba nemame chodit driv jak 5 minut pred obradem, pokud teda nechceme cekat nekde na chodbe (nicmene nemame zadny organizovany nastup, hudbu, sliby atd., tak mozna proto, neni proste co vysvetlovat predem) :-D :-D Urcite by to melo jit domluvit, abys dosla az na obrad a zenich Te nevidel, OP posles po svedkyni atd.
Odpovědět
Ahojky, teď jsme měli svatbu na úřadě a také ženich neviděl nevěstu - dříve o 15 min, svědkové a ženich předali občanské průkazy, bylo domluveno, že vejdou všichni do obřadní síně, zavřou se dveře a pak šla nevěsta s otcem a družičkami. Musí to domluvit přímo s matrikářkou, nebo osobou, která to organizuje.
Odpovědět
Profilova fotka
@danvitka nechceš baby tě viděl ženich on tě nepůjde vyzvednout domu k rodičům
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?