Kdo má vést ženicha k oltáři?

Zdravím Vás. Potřeboval bych poradit. V srpnu chystáme svatbu a dostal jsem otázku kdo mne odvede. Je mi 33 let. Maminka i obě babičky jsou po smrti. Mám sestru a pár tetiček. Kdo z nich by to měl být? Jestli je to tedy vůbec nutné. Děkuji
Odpovědět
Řešíme něco podobného. Můj nastávající už maminku nemá, sestru také ne, tetička na svatbu nepůjde, tak jsme to vyřešili tak, že ho nikdo nepovede, bude na mě čekat u oltáře. Myslím, že to záleží jen a jen na Vás, jak si to uděláte.
Odpovědět
V případě tazatele bych volila rozhodně sestru, pokud tedy chceš, aby tě někdo vedl (nutné to není ;)). Je to přece jen tvá nejbližší příbuzná žena a pokud máte dobrý vztah, aby jí to pak nakonec nebylo ještě líto :). U nás to bude taky zajímavé, jestli na svatbu dorazí tchýně - nevíme. Pokud dorazí, přítel teda spíš nechce, aby ho vedla (nemají spolu vůbec dobrý vztah). Pokud by se rozhodl že jí nechce, bereme jeho babi, moji mamku (ti dva jsou strašní kumpáni spolu) a nebo jeho sestru :).
Odpovědět
Profilova fotka
Také bych volila sestru, já řeším podobný problém, ale z pohledu nevěsty a povede mě bratr
Odpovědět
Řeším to stejné, mám jen mamku a pak 2 sourozence - sestru a bratra a taky nevím kdo mě povede, jestli vůbec? Obřad budeme mít na radnici, tak si říkám, jestli by bylo hloupý když půjdu sama? Ale zase aby to mamce nepřišlo líto, když se vdava její nejstarší dcera a ona by mě nevedla...
Odpovědět
Profilova fotka
Podľa mňa by to mohla byť sestra alebo ktokoľvek, kto ti je z rodiny či priateľov najbližší - sesternica, najlepšia kamarátka :) Hlavne nech je tebe príjemné mať vedľa seba človeka, ktorého máš rád a s kým máš pekný vzťah :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?