Janáčkova síň Frýdlant - obřad

Ahoj, máte někdo prosím zkušenost s Janáčkovou síní ve Frýdlantě? Jak to tam vypadá? Je to tam jak na běžícím páse, nebo je mezi obřady rozestup?
Odpovědět
Byla jsem na obřadu kamarádce loni v říjnu, s další svatbou jsme se sice potkali, ale to bylo tím,že po obřadu jsme dlouho šaškovali venku kvůli focení. Síň je hezká, paní oddávající mluví svižně, žádný doják a přitom vkusné. Akorát ta slečna, co tam recitovala básničku, to nebylo myslím nic moc, na to se poptejte :-).
Odpovědět
Profilova fotka
@renda_spunt byli jsme na prohlídku jen ze slušnosti, obřad jsem chtěla venku. Ale. Místo me i muže přesvědčilo! Velké krasne bílé + živá hudba (nevím jestli si něco vyberu :-( ) + v ceně květinová výzdoba mala. A na obřad a gratulace a vše je pro manžele rezervované vždy na hodinu. A jen za 1500 to jsem úplně čuměla. Ve Staré vsi n.o. platila teta 5000 za obřad. Takže jsme se rozhodli pro Janáčkovou
Odpovědět
@clarkaa a ta živá hudba - to je tam klavír nebo co? Klavír by se mi hodně líbil :)
Odpovědět
Jinak oběma díky moc. Na netu je jen jedna fotka a momentállně jsem v zahraničí,tak se nemůžu zajít podívat. Ale podle té jedné fotky to právě vypadá fajn :)
Odpovědět
Profilova fotka
@renda_spunt no jedna slecna rikala, ze ji tam hrali na housle a pani zas rikala varhany, tak nevim teda :-D zkus tam zavolat, pani je hodna a ochotna a rezervuje ti termin telefonicky a pristi rok staci vyplnit formulare
Odpovědět
Byli jsme tam na svatbě kamarádce teď v létě, hrály dvě paní - jedna na housle, druhá na klávesy :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?