Jak udělat svatbu aby byl spokojen i ženich?

Ahojky :-) Chci se Vás zeptat na radu ohledně svatby. Přítel mě požádal o ruku minulý víkend. Chce si mě vzít, ale jeho strašný problém jsou velké akce. Není rád středem pozornosti, nemá rád velké oslavy atd. Nějaký společný tanec či zvyky by asi nedal :-D Když bych chtěla menší svatbu tvrdí, že by mu to vzdálená rodina ze Slovenska (neviděli se tak 2 rok min.) a další, by mu to neodpustili. Na druhou stranu navrhoval svatbu v zahraničí. Já bych spíše chtěla tady svatbu. Jak to tedy udělat aby se vlk nažral a koza zůstala celá ? :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Asi ti moc neporadím, ale napíši vlastní zkušenost. U nás to bylo stejně až na to, že já chtěla svatbu u moře ve dvou a můj nastávající chtěl velkou akci. Prostě pod tvůj text se můžu podepsat, jen s tím, že já bych byla ten chlap :-D. Přítel mi mini svatbu odmítl a já se prostě přizpůsobila. Sice s brbláním, ale přizpůsobila (podmínila jsem si to ale například tím, že jsem si třeba vybrala fotografy a on mi do toho nesměl mluvit). Nakonec jsme měli svatbu pro 65 lidí (ač bylo zváno pomalu 80) a víš co? Kdybychom měli tu svatbu u moře, tak lituju jako blázen!!! Byl to pro nás oba neopakovatelný zážitek a nezměnila bych na tom snad nic. Takovou úžasnou atmosféru bychom si v malém kruhu hostů prostě nikdy nevytvořili. 8-) Jsem mu zpětně moc vděčná za to, že mě do takové velké akce uvrtal!
Odpovědět
Kazdy ma jiny sen a jine pozadavky... Pro nas oba by bylo nejlepsi odjet nekam a tam se vzit, ale ten muj je ze stare skoly a pro klasickou ceskou svatbu o 100 lidech :-D hlavne to nemuze udelat sve rodine, u me by to vsichni pochopili nebo udelat svatbu v nejmensim kruhu rodiny (rodice a sourozenci) by mi stacilo... Jak pise vyse, tak jsem ten chlap taky :-D Ale delame kompromisy :-) coz tedy ustupuji ve vetsine mire ja :-( :-D
Odpovědět
Vždyť můžete mít hodně hostů a přitom nedělat nic, na co se přítel necítí. Obřadu se asi nevyhne :-D ale věř mi, že svatba jde udělat i bez proslovů, děkování, společné polévky, tance, novomanželských her atd. atd. My to tak měli a svatba byla krásná, nic nám nechybělo. Jestli to chybělo hostům nevím, ale upřímě, je mi to celkem jedno. Myslím, že se nenudili, cítili se dobře a to je důležité. Průběh naší svatby (kromě obřadu) bych přirovnala k neformíání rodinné sešlosti, bez nějakých oficialit a zvyklostí. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verap33 přesně :-) Svatba v úzkém kruhu rodinném ? Udělat to pouze formou větší večeře někde v restauraci ? Komorní hudba pouze na podkres nikoliv na tanec ? Svatba jako zahradní párty ? Prostě jaký si to uděláš, takový to máš ... Napsat svatebčanům program s nějakou vtipnou poznámkou co byste na svatbě rádi a co ne ... Řešení je spousty jen si to musíš udělat jak ty chceš.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?