Hudba na Chvalském zámku

Ahoj, má tady někdo zkušenost s vlastní hudbou na Chvalském zámku? Absolutně nemám představu jak dlouho takový obřad může trvat, zda hudba hraje i během proslovu oddávajícího nebo vám tam tu hudbu někdo zapíná a vypíná. Nemám nikoho kdo by mi to ohlídal, budeme tam jen v šesti. Nerada bych měla krátkou nebo naopak moc dlouhou písničku na příchod, nechci aby mi při proslovu začala hrát písnička na odchod atd. :-) Budu vděčná za veškeré rady, moc děkuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak co jsem se ptala při návštěvě zámku tak tam nějaký technik je a týden před svatbou je dobrý si tam zajít na schůzku s technikem a vyzkoušet hudbu. Na matrice nám daly i seznam písniček co mají oni na cd a těch písniček je tam 5-7. A při proslovu musí být instrumentální.
Odpovědět
Díky! Taky mám seznam, ale ty písně jsou peklo. Když už je tam jedna či dvě ok, tak další je příšerná. Nesnáším písně typu Hallelujah, Falling slowly a plno jich ani neznám, tak jsem chtěla svoje. Co ty, máš nějaké písně vybrané? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nickisek jj mám zatím vybrané své svoje: příchod ženicha https://www.youtube.com/watch?v=btPJP... můj příchod https://www.youtube.com/watch?v=1GWQ-... proslov (instrumentální verze https://www.youtube.com/watch?v=ofA3U... Víc prozatím nemám :-) ale s těmi písničkama od matriky máš pravdu jsou to takové ty "standartní" písničky které ti davají na každé matrice :-)
Odpovědět
Super písničky, výběr chválím :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
ahoj holky, zeptám se, ak dlouho - včetně příchodu nevěsty trvá obřad na Chvalském zámku - bez gratulací. Děkuji L.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?