Hledá se oddávající pro Moravskoslezský kraj

Profilova fotka
Ahoj, potřebovala bych poradit nějakého oddávajícího pro Moravskoslezský kraj který může oddávat kdekoliv. Svatbu máme v Příboře ve Ville 603, je to spíš takový statek. Na matrice nám v naše datum řekli, že nás ve svátek neoddají, termín máme na 6.72018, a že si máme zkusit jiné matriky, ale my bysme rádi svatbu přímo na té Ville. Zkoušela jsem pana Povalu, ale ten tady zrovna nebude. Tak bych ráda poprosila o tipy na někoho dalšího. Děkuji
Odpovědět
Můžu se prosím zeptat, kde bych našla kontakt na pana Povalu? Zkoušela jsem e-mail, ale zatím nereaguje 🤷🏻‍♀️
Odpovědět
Profilova fotka
@petuleturi Dobrý den, on může byt zrovna v zahraničí takže neodpovídá, jezdí na "mise" nebo jak to nazvat. Vydržte určitě se ozve nebo zkuste napsat znovu a připomenout se. Posílám jeho email kde jsme se spolu domlouvali. Pěkný den.
Odpovědět
Dobrý den, moc děkuji za odpověď. Pan Povala se mi mezitím ozval, ale bohužel tento termín volný nemá. Sehnala jste nakonec jiného oddávajícího? Já o nikom dalším zatím nevím, tak budu muset pravděpodobně zvolit oddávajícího z obce.
Odpovědět
Profilova fotka
@petuleturi Nás nakonec pan Povala oddával, protože se mu posunul termín s odjezdem, takže to stihnul.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Holky, mam asi blby dotaz ale on muze oddavat i nekdo jiny nez starosta te obce? Chteli jsme obrad na fotbalovem hristi tedy mimo radnici atd ale bylo nam receno ze nas termin maji jiz obsazeny🤷‍♀️
Odpovědět
Profilova fotka
@katwrina Pokud se vám nechce měnit místo ani datum a nevadil by vám církevní sňatek, můžete si sehnat faráře z různých církví, stačí se kouknout na net, tady na beremko nebo klidně napiš mně, mám pár kontaktů. :-) Většina se o pár zajímá a oddává i nevěřící a po domluvě Boha tolik nezmiňuje. ;-) Když oddává starosta obce, tak je stejně potřeba matrikářka, protože je to obřad civilní. Při církevním matrikářka potřeba není, jen je třeba osobně zajet na matriku, pod kterou spadá vaše místo svatby, předložit občanku a rodný list obou snoubenců (raději si přečti jejich podmínky přímo na netu) a vyplnit pár papírů. ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat.. Pan Povala oddává také nevěřící páry?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?