Farář, který oddá i mimo kostel. Víte o nějakém?

Profilova fotka
Ahoj, nezná prosím někdo faráře, který by byl ochotný oddat i mimo kostel ? Děkuji za pomoc
Odpovědět
Ahoj, nepíšeš jakého vyznání by měl farář být ani odkud, ale nás s partnerem 22. srpna oddává evangelický farář, Daniel Ženatý, z Pardubic. Obřad máme ve Slatiňanech v zámeckém parku... Říkal, že nás může oddat kdekoliv, když to nebude pod vodou nebo ve vzduchu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Aha, no římskokatolická církev. Místo je Brno - venkov, ale vzhledem k záporným odpovědím bych zkusila klidně i dál...nejlépe JM kraj...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Ahoj, řešili jsme stejnou otázku. Strašně jsme chtěli svatbu venku, ale bohužel se nám to nepodařilo. Římskokatolická církev je v tom asi dost striktní. My museli udat vážný důvod proč to chceme mimo kostel a bylo nám řečeno, že to musí schválit sám biskup, takže jsme neuspěli. Snad budete mít větší štěstí.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych o jednom faráři věděla,je z Blanska,ale je to čs.církev husitská
Odpovědět
to je zvlastni my meli RKfarare a nevadilo mu to. Rikal jen, ze chce aby to bylo dustojne misto, ne nekde ve sklepe ci tak. Je to o lidech ne o cirkvi. Zadne povoleni nebylo potreba, jen se to snad nekam psalo, ale to uz bych kecala. Chteli jsme to na zamku.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj, evangelíci mohou oddávat mimo kostel, římsko-katolická církev tohle neumožňuje. Najdi si nejbližší evangelickou církev - třeba na internetu - zkus tam normálně zavolat a zeptat se. Vlastní zkušenost :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Ahoj , nas s manzelem oddaval Husitsky farar - cirkev Ceskoslovenska Husitska - MArtin Kopecky, je z Blanska ale prijede kamkoli. Zkus tento odkaz: http://fararmartin.digiinfo.eu/. Preji hodne stesti....Katka
Odpovědět
rimsko-kat.cirkev oddavani mimo vysvecene misto neumoznuje! takze pouze kostel, kaple, poutni mista, lesni kaplicky, zamecke kaple atd. tam kde je svatostanek. Jine cirkve Vas vetsinou oddaji kdekoli :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@romantika Dobrý den, můžu se zeptat odkud je RK farář, který vás oddával? Děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?