Co když nevěstu vedou oba rodiče?

Profilova fotka
Ahoj holky, chci aby mě k oltáři vedle oba rodiče. Beru to tak, že jsem prostě jejich a ne "jen táty". Měla jste to tak nějaká nebo plánujete? Teď doma řešíme, jak si mě mají chytit :-). Příp. fotku byste nějaká neměla?
Odpovědět
Profilova fotka
@koada Určitě si to můžeš udělat, jak chceš...Ale já zůstanu v tomto u tradice, že nevěstu ženichovi přivede tatínek ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@koada Ahojky. Já vím že bysme se nevešli všichni 3 vedle sebe na cestě k oltáři :-) je to Tak akorát pro mě a tatku. Vím že moje Mamka si přeje a i se těší až mě uvidí kráčet k oltář s tátou. Takže u mě žádné rozhodování Neni :-). Kdyby nebyli rozvedení a bylo tam víc místa Tak mne možná vedou oba ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No doufám, že se tam vlezeme všichni... Doufám, táta zahájil dietu ;-). Jde o to, že to chci dopřát i mamině, před 13 lety mi zemřel brácha a vím, že se těšila na to, až ho jednou povede, což se jí nesplní (nemám další sourozence). No raději se zeptám na matrice jak je ta ulička široká ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@koada Viděla bych to tak, že do táty by ses zavěsila a mamku chytla za ruku. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja To jsem taky myslela ale co kytka.....
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme meli prichod rozdeleny na 4 dvojice. prvne zenich s maminkou, pak tatinek zenicha vedl moji maminku, pak sli svedci a nakonec ja s tatkou. Takze vsichni si uzili ten slavnostni prichod a zaroven vsichni mohli pozorovat jak prichazi nevesta. Myslim ze to vypadalo moc pekne :-) navic jsme prechazeli pres mustky a tam by se vic nez dva vedle sebe stejne nevlezli.. ale nevidela bych na tom nic divneho, pokud si to tak prejes, tak at ti na matrice tu ulicku kdyztak rozsiri, posunout zidle prece neni takovy problem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@koada no ja by som to spravila tak, ze ty si budes drzat kytku pred sebou oboma rukami a rodiacia ty chytia pod ruky z kazdej strany. :-)
Odpovědět
Já v tom nevidím žádný problém. Tradice jsou od toho, aby se občas porušovaly. Budeš mít alespoň pestřejší svatbu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@martaveg To zní hezky, ale tchán bohužel nepřijede, mám chlapa hodně z daleka....
Odpovědět
Urcite je to krasny napad! Moja kamaratka to tiez tak mala. Nevesta bola "zavesena" do tatinka, v druhej ruke mala kytku a mama bola zavesena do nej:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?