Cena svatebního obřadu na Libeňském zámku. Poradíte?

Dobrý den, rád bych se zeptal, kolik bude stát svatební obřad v Kapli Libeňského zámečku v Praze. Děkuji za odpověď Michal :-)
Odpovědět
Když máš trvalé bydliště v Praze 8 ty a nebo nevěsta tak obřad je zdarma. Platíš jen 600kč za varhany. Jestli tam trvalé bydliště nemáte, tak poplatek je tisíc KČ. Byla jsem na svatbě i v kapli i v obřadní síni a já osobně bych si vybrala tu obřadní síň. Kaple je tmavá, varhany jsou tam slyšet hodně potichu, nevím proč. V obřadce to zní krásně a přijde mi to útulnější. A to já jsem na kostely a pod. Jinak kaple i obřadní síň je myslím za stejnou cenu, za tu tisícovku. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
chtela jsem se zeptet jestli se tam plati taky najem a nebo jenom ta tisicovka
Odpovědět
Já mám letos svatbu v kapli Libeňského zámečku a platíme za pronájem 5000Kč. Ale je to tím, že já nemám trvalé bydliště v Praze 8, ale má ho tam pouze přítel. Pokud jste oba z Prahy 8, pak neplatíte nic, pokud nejste ani jeden z Prahy 8, pak budete platit 10.000Kč. Koukám, že za ten rok se to "kapku" zvedlo...
Odpovědět
Profilova fotka
Osobně zkušenost nemám, ale kolegyně se tam bude letos v březnu vdávat. S přítelem mají oba trvalé bydliště na Praze 6 a když se ptali na datum, tak jim nabídli pátek, že to je pro všechny Pražáky - bez ohledu na část - zdarma. Zatím to tedy nebyla zaplatit ani papírovat, tak nevím, jestli to tak skutečně bude, ale tuto informaci jí dali. Myslím, že říkali ještě nějaký den, kromě toho pátku, mám pocit čtvrtek, určitě ne víkend. Tak se určitě zkus poptat přímo tam.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?