Sháním košili na manžetové knoflíčky, Praha

Ahoj, poradíte mi prosím, kde sehnat košili na manžetové knoflíčky za rozumnou cenu? Zatím jsme objevili jen nádhernou Piere Cardin za 2500;-) a obyč vypadající Eterna za 1900...
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj! Obcas ma OP Prostejov, ale nevim jaky vyber, zalezi kdy a v ktere prodejne....kvalita se tam lisi od ceny.. hodne stesti :)
Odpovědět
Profilova fotka
za tisicovku maji kosile v Nextu, vypadaji moc hezky a nebo v Marks and Spencer, tam jsem ji dokonce kupovala ve sleve za petistovku. Pak je jeste maji v prodejnach kde prodavaji obleky Vistula a Lambier, tam take stoji tak od 1000 do 3000,-. minulý měsíc tam mělii na nektere 50% slevu možná, že trvá i doteď
Odpovědět
díky ;-) v Nextu na Smíchově jsme byli včera a nic :-( ale dnes zkusíme ten OP Prostějov a Markse..a když bude nejhůř, tak asi ty doplňky Chic v Žitné, mají tam nějakou půjčovnu..
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem na ně koukala v nextu v myslbeku, M&S ma asi nejvetsi nabidku na vaclavaku, ale kupovala jsem tu kosili v letnanech :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tanuki: Pritel si na kosilich na manzetove knofliky "ujizdi". nosi kosile kazdy den do prace a od te doby co ma na manzetove, uz nechce kupovat zadne jine :-| nekdy je to problem sehnat treba do barvy, ale verim, ze v praze se daji sehnat urcite. Kupuje si bezne v outletovem centru u nas v Jeremu- fr.moda jen s obleky a kosilemi, koukala jsem a v praze mate Jerem v Outlet Fashion Arena - Praha Štěrboholy, maji tam krasne veci, super kvalita (prijemny material, po x prani porad stejne) a navic v praze je to outlet, u nas kosile cca 800 Kc.
Odpovědět
Pierre Cardin nebo Wilworst.
Odpovědět
tak v Marksovi jich pár měli, ale né krémovou, nicméně v Nextu v Myslbeku jsme koupili krásnou, podle našich představ, za 1050;-) paráda! Ale řeknu Vám, opravdu to nebylo jednoduché. Ještě není takový problém sehnat bílou, ale jinak.. Tak díky za rady, založt téma se mi vyplatilo :-D :-D :-D Znova bych totiž do toho Nextu bývala nešla..
Odpovědět
Profilova fotka
Koupíš jí v lepších prodejnách s obleky,pro tátu vyšla na 1.100,- ;-)
Odpovědět
My koupili košili na manžetové knoflíčky v Blažkovi asi za 1400Kč.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Ja taky u Blažka - výprodej cena 1299 :) a knoflíčky tady : http://manzetoveknoflickyx.cz/ - skvělé ceny :-p
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
to já mam firmu na výrobu košil značky Joka a nejdražší košile u mne je za 830Kč s nežehlivou úpravou :-) je to český výrobek a vyrobím Vám klidně 100 košil na manžeťáky dle Vašeho přání, jaký límec a jiné, nechám Vás vybrat i látku a nabízím i vlastní výšivku :-) kdo by chtěl písněte na maila PanFryda@seznam.cz
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?