Pánská košile, na které není vidět, že se muž potí?

Profilova fotka
Slyšela jsem, že taková košile existuje, ale nikde jsem ji na internetu nenašla. Nemáte někdo zkušenost? Děkuji. ;-)
Odpovědět
@katuna07 my to vyresili vestickou, kterou mel pres kosili..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taková košile neexistuje... pod košili se bere funkční tričko nejlépe tělové barvy, které pot vsákne a na košilinic není vidět.. (proto naši dědové nosili vždy pod košili nátělník). Úžasná přírodní, české výroby .... http://www.lepremier.cz/neviditelne-t... cena 549,- přítel pak používá ještě triko od Blažka.. bohužel není v tělové barvě http://www.blazek.cz/panske-triko-set... na eshopu cena 990,- /2ks ale v outlet Štěrboholy jsme koupili asi za 100-200 Kč, ne víc. no a teď poslední triko jsme koupili v MAPLE za 120,-, protože rušili obchod. jinak cca 300,- Měly by je mít v každé lepší prodejně s košilemi.
Odpovědět
Ty asi myslis nanotechnologii-obleceni, ktere je vyrobeno z nanocastic stribra. Maji antibakterialni schopnosti a na obleceni se navic netvori mapy od potu. Ale obavam se, ze jsou to hodne drahe zalezitosti a netusim, jestli se delaji i spolecenske kosile. Vim, ze se to pouziva pro funckni pradlo, ponozky. Zkus se popidit na internetu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky sme nad tím přemýšleli, svatbu máme na začátku září a to bývá ještě celkem horko. asi nakonec koupíme košile dvě, jednu na obřad a pak na hostinu koupíme podobnou, akorát s krátkým rukávem.
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji použít Driclor (z lékárny) . Ženich si může vzít košili jakou bude chtít, protože žádné pocení vůbec neproběhne. Vyzkoušeno :-) .
Odpovědět
Driclor z lékárny + kvalitní dražší košili z lepšího materiálu, ne žádná umělotina.
Odpovědět
Profilova fotka
Doporucuji funkcni pradlo, bavlnenou kosily a pripadne dalsi na prevleceni v prubehu dne.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den , v nasich salonech můžete zakoupit vlozky proti poceni Freshdays : http://www.vlozky-proti-poceni.cz/kde...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?