Oblek pro ženicha

Profilova fotka
Ahoj holky, mohli by jste mi dát nějaké návrhy, kam zajít koupit oblek pro ženicha? Byli jsme v C&A, kde se nastávajícímu celkem líbí jeden oblek, hlavně kvůli ceně. Pak jsme byli v Bandi, kde jsem byla hlavně já z jednoho obleku odvařená, ale on odmítá dát tolik za oblek. :-( Mohli byste mi teda navrhnout, kde by jsme mohli zajít na oblek pod 5tis.?
Odpovědět
@rencik_a V téhle cenové kategorii zkuste HM, FF, Mango, Zara, zkrátka běžné řetězce s konfekcí. V některých městech bývají menší obchody se společenskými oděvy a obleky, kde se prodává polská konfekce. Případně přímo Polsko. Bandi nedoporučuju, protože tam mají zmíněné plastové polské obleky, ale s naprosto neúměrně nadsazenou cenou. Jinak bych ještě zvážila promyslet, co od obleku partner očekává, Pokud má jít o jednorázovou záležitost na svatbu, případně čas od času ples, divadlo nebo pohřeb, bude stačit "levný" oblek z výše zmíněných řetězců. Je třeba počítat s tím, že materiál je většinou umělý, takže v létě v něm bude pekelné horko. Ale koukám, že svatbu máte v polovině září v Terchové, tak tam tropy nehrozí. :-D Pokud by mělo jít ale o oblek na častější nošení, do práce, na jednání a podobně, zvážila bych investici do "dražšího" obleku ve specializovaných prodejnách, který bude vyroben z přírodních materiálů, a díky tomu příjemnější na nošení. Každopádně při nákupu sledujte materiálové složení. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnevdana Nemyslím si, že tam mají Polské obleky. V Polsku jsme byli, ale ani se nepřibližovali k tamtým. Za dva týdny v Terchovej rozhodně nebudou tropy, takže o to, aby se nevařil, nám nejde. To je ta smůla, že on požaduje levný oblek, ale jeho požadavky jsou drahé :-D A prý já jsem náročná :-D
Odpovědět
@rencik_a Nicméně obleky tam mají z umělých materiálů, ale za ceny, za které by se dal pořídit oblek mnohem kvalitnější. A jaké má partner požadavky?
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnevdana Musí být tmavě modrý, ne lesklý, nebo aspoň ne moc lesklý jako pyžamo, a se zajímavou strukturou... A levný :-D
Odpovědět
Zkuste zajít do Zary nebo do Peek and Clopenburg
Odpovědět
Manžel má velikost 5xl, takže pro nás FF, HM bylo hned k ničemu. V Bandi a Ferratu nám řekli, že jedině na zakázkové krejčovství. Nakonec jsme koupili ve svatebním salonu, kde prodávají i obleky. Celkem jsme dali necelých 6 000 + jsme dokoupili kravatu. Takže zkuste zajít i do nějakého salonu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnevdana tak oblek do prace si nevezme prece na svatbu. Jsou obleky na spolecenske udalosti a do prace. Spolecenske obleky se lisi materialem, slozenim i vzhledem. Je to rozdil, ktery jde dost videt. @rencik_a radsi zajdete do pujcovny a at si tam snoubemec pujci kvalitni a na spolecenske udalosti. Ne kupovat za kazdou cenu. A radsi jeden kvalitni nez tri min. Ja osobne v jednom obchode s oblecenim pracuji. Ale oblek bych tam chlapovi rozhodne nekoupila.
Odpovědět
@iviiiii Zřejmě máš na mysli spíše rozdíl mezi obleky denními a večerními. Pokud není svatba večer a nevěsta nemá róbu, není důvod nevzít si třeba i světlý denní oblek, ale to odbíháme od tématu. U spousty mužů může být člověk rád, že mají alespoň jeden oblek, ve kterém absolvují všechno. Už jsem se tu dočetla totiž i takové názory, že je v pohodě jít na společenskou událost ve svetru, a že obleky jsou pro amatéry, kteří se nevyznají v módě. :-D Jinak souhlasím s tím, že mít kvalitní oblek je vždycky lepší, než oblek z řetězce. Nicméně když jsem viděla fotky některých obleků, které půjčovny nabízejí, šly na mě mdloby. To už by opravdu vypadal líp oblek z konfekce. A určitě jsou typy mužů, kteří oblek vytáhnou jednou za x let, během té doby můžou přibrat nebo zhubnout, a pak je investice do nějakého dražšího obleku zbytečná. Já to mám podobně třeba se sportovním nebo turistickým oblečením, taky by pro mě cokoliv dražšího nebo kvalitního bylo zbytečné. :-D @rencik_a Zkuste tu ZARU, tam by si mohl vybrat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?