Musí mít ženich kravatu?

Profilova fotka
Co myslíte, ten můj ji nechce..mě to přijde normální, že si nechá rozeplý knoflíček jen...ale někdo mě říká, že bude vypadat jak buran.
Odpovědět
nemusí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že to vypadá blbě. Pokud má nevěsta velkou róbu, měl by i ženich dodržet určitý dress code.
Odpovědět
@radulka57 ten nekdo ma pravdu. svatba je spolecenska ale i vase zivotni udalost tak kde jinde si vzit kravatu ak ne tam ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
myslím, že je to o tom, co chcete , ne co se musí ;-) nemá to být přece křeč ;-)
Odpovědět
Můj názor je zase ten, že pokud nechce kravatu, tak ať si nebere oblek. Odívání celé jako takové je prostě křeč, ať chceme nebo ne. A společenské situace vyžadují společenské oblečení podle nějakých konvencí. Něco jiného by to bylo, kdyby svatba byla v jiném stylu - např.na louce a v podstatě neformální. Asi urazím danou nevěstu, která sem dala tento obrázek a předem se za to omlouvám...ale takto oblečený ženich mi přijde trochu jako výsměch té nevěstě (když už nic jiného).
Odpovědět
Povinnost to neni ale proste k obleku tak nejak ta kravata patri.Ke vsemu ty budes mit krasne,slavnostni svatebni saty.Tak by se mohl trosiku specialne i oblec at je celkovy dojem celistvi.Ten muj zas odmita vesticku ale me se to na chlapech tak hrozne moc libi :)
Odpovědět
@parajan foto je ze svatby známých... jen jsem chtěla odpovědět na otázku, že kravata může i nemusí být... Vždy záleží na pocitech a jak jsi psala, na stylu svatby. Většina chlapů to řeší tak, že ji má na obřad a pak letí z krku dolů :-) Mě se teda líbí regaty :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?