Musí mít k mým šatům oblek?

Profilova fotka
Ahoj holky.. Dnes jsme šli shánět svatební šaty pro mého nastávajího.. vyrazili jsme najisto do Bandi, odkud jsme odcházeli dost znechucení a zklamaní.. sháněli jsme něco trošku neformálnějšího, zúžené nohavice (dole), košili a třeba vestičku, zkrátka ležérní styl.. pak jsme ale asi po 4 hodinách lítání po všech různých obchodech zabrousili k Blažkovi. Paní asistentka chtěla vidět mé šaty řekla, že pokud my ženich neměl vedle mě sako, bude to vypadat strašně. Prý k mým šatům by měl mít oblek. Zkusili jsme jeden, padnul řekla bych, jak ulitý.. Ale ta cena je prostě strašně vysoká.. tak já nevím, co myslíte, jaké máte zkušenosti s výběrem obleku pro Vaše drahé polovičky? Děkuji za každou radu!! :-)
Odpovědět
A jaká je cena? :-) Já si myslím,že aspon na ten obřad by sako měl mít :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme koupili košili od Bandi za 200, bude mít sako a kalhoty, co nosí do divadla a je to :-N
Odpovědět
Souhlasím s paní prodavačkou. K tvým šatům bych taky volila oblek. Ženichovi to sluší, Blažek je osvědčený, taky jsme tam koupili. Cena je vyšší, ale na druhou stranu to chlapovi zůstane a jistě oblek užije na pohovory, svatby (pohřby), plesy či divadlo... Nehledě na to, že půjčovné většiny svatebních šatů předčí prodejní cenu obleku od Blažka. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
:-) Vubec nesouhlasim. Ja saty prozatim nemam ale zenich jisti jiste sako mit nebude. To jeslti se ti hodi nebo nehodi je subjektivni. Zakezi co se libi vam, jaky typ svatby a by se bez ci se sakem citil zenich. Muj bude mit uplejsi kalhoty, slim kosile ksandy a motylek. Proste se nam to tak libi a je to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s @jurasova84 záleží na vás a na typu svatby. Já si k tvým šatům dovedu představit i ženicha s "moderními" kšandami :-D
Odpovědět
Souhlas se @shigella a paní prodavačkou, k těmto šatům bych volila určitě oblek. Pouze v košili by byl k tvým šatům "underdressed". Oblek je krásný a určitě jej využije i dál, ne? :-) Nemůžu si pomoct, ale chlapům ty obleky prostě strašně sluší. Už se těším na toho mého ženicha :-)
Odpovědět
Nevidím důvod, proč by ženich neměl mít oblek, navíc pokud ty máš vyloženě slavnostní a honosné šaty. Je to společenská událost, ty máš společenské šaty, takže nechápu, proč by se ženich měl obléknout neformálně. Navíc košile je ve své podstatě pouhé spodní prádlo, patří vždy pod sako. Blažek je určitě dobrá volba a ženichovi oblek sluší. A co se týče ceny, předpokládám, že půjčovné tvých šatů, které budeš mít jen jeden den, bude stejné nebo vyšší, než cena obleku, který může ženich využít na mnoho různých příležitostí. :-) Můj manžel měl taky oblek od Blažka, a dnes ho nosí běžně do práce. Já měla šaty krátké a mnohem méně slavnostní, než ty.
Odpovědět
Jestli chlap jen v košili, žena může jít jen v podprdě...prádlo jako prádlo :D Z Bandi jsme taky odcházeli s nepořízenou, v Blažkovi nemají střihy na široká ramena. Nakonec má přítel oblek z Polska za 3000,-. Materiál je směska, ale na pohled a omak docela dobrý.
Odpovědět
Profilova fotka
ja bych zenicha do obleku nenutila a to ani k tvym sateum.. je to vas den.. jestli se v tom neciti at si vezme neco jineho v cem vam obema bude pripadat dokonaly.. neni nic horsiho nez cely den sledovat otraveneho nebo osivajiciho se zenicha..
Odpovědět
:-) můj muž půjde nejspíš v oblekových kalhotách, košili s dlouhým rukávem (rukávy budou ohrnuté), vestě a bude mít motýlka. Nevidím na tom nic špatného, hlavně když to máme v přírodě. Myslím, že k tvým šatům by se to taky mohlo hodit. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My uvažovalio vestičce kvůli toho že ženich ma velké svaly a vypadal v saku jak v pytli. A ze by se vsem reklo at maji kosili a ksandy nebo vesticky aby vedle nej nevypadali slavnostneji nez on. Ale nakonec jsme sako upravili a bude mit. Ja jsem proto aby se v tom zenich citil dobre a nebyl nervozni v den D
Odpovědět
Je to Vaše svatba a je to jen a jen na Vás. Já třeba chtěla černé šaty, jenže dle mých představ jsem v černé nenašla. Přítel chtěl jen košili a kšandičky, jenže má trošku bříško a v kšandách vypadá jako hrošík, takže nakonec zvolil oblek. Podobný jako máš na fotce na svém budoucím manželovi a moc mu sluší a sedí. Koupili jsme u Marks and Spencer cca za 5.000Kč, kupovali jsme v létě na svatbu sestřenky a měli zrovna akce takže super. A jak tu někdo uvedl výše, oblek se dá využít pak na jiné svatby, promoce, maturáky a spoustu jiných akcí ;-) Je to váš den a nejdůležitější je, abyste se cítili dobře. Stejně Vás vždycky někdo pomluví :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Taky bych rekla, ze oblek bude k tvym satum lepsi
Odpovědět
Ač jsem spíš konzervativní, tak Tvým šatům bych klidně muže necpala do obleku a kšandy se mi moc líbí, jenže můj přítel má pupík, takže to nejde.
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě bych volila oblek,je to lepší a formálnější. My kupovali nové šaty v Marks& Spencer a vyšli na 1500,po slevách. V Blažkovi jsme taky byli a před cena jsme teda padali na hubu.
Odpovědět
Ano, určitě oblek k těmto slavnostním šatům. Nebo Tvoji rodiče jsou ve slavnostním a jeho v teplákách?
Odpovědět
Já bych oblek k tvým satum dala. Šaty mas krásný, moc ti sluší :)
Odpovědět
Já jsem určitě pro oblek, k tvým šatům (které jsou mimochodem krásně a nádherně ti sednou a sluší) bude vypadat lépe než kšandy. Kvalitní padnoucí oblek tvůj nastávající určitě využije. Obleky také mají většinou více všité látky, takže se dají do budoucna i třeba o velikost zvětšit. A v den svatby v něm přece nemusí být celý den! Věta "Dnes jsme šli shánět svatební šaty pro mého nastávajího" mě rozsekala. Představa tvého nastávajícího v šatech mě opravdu pobavila. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
muzes si delat co chces, vsechno to zalezi na tom, v jakym stylu je svatba, v jakym prostredi, jak chcete aby byli obleceni hoste atd atd....muj muz sako nemel...sel ve vesticce. Jednak by se uvaril a pak jsme meli takovou odpoledni party-svatbu, takze az tak formalni to nebylo
Odpovědět
Kristýnko, máš moc pěkné šaty. Mně by se k nim líbil ženich v obleku, ale asi jsem staromilec. Ten oblek na fotce mi připadá malý, zvlášť sako. Za pár let by nemuselo platit, že ho ženich užije i při jiných příležitostech , Zdá se mi, že dneska mají chlapi obleky často těsné, ty úzké nohavice se mi moc nelíbí, jsem spíš pro klasické střihy. No ale to už je jen detal - v každém případě hlasuju pro oblek.
Odpovědět
Krasne saty mas! Ale fakt mi prijdou "slavnostnejsi", takze bych k nim volila i zenichovi slavnostnejsi obleceni, tudiz oblek. Kdybys mela treba kratke v pin-up stylu nebo jen takove ty letni vili saty, tak by zenich pouze v ksandach atd. urcite ladil, ale takhle fakt ne. Je to posledni dobou videt hodne casto, i tu na beremku - nevesta v krasne dlouhe slavnostni robe, vystajlovana, nacancana, drdol, sperky, krasne liceni ... a vedle ni absolutne neladici zenich, co vypada, jako by se nestihl dooblect. PS. Tvemu nastavajicimu to mimochodem v obleku dost slusi.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja budu mit podobné šaty a ženich oblek mit nebude. Bude mit košili,ksandy a motylka 😊 Byl šťastný,ze po nem nechci oblek. Necítí se v nem. Obrad budeme mit v přírodě. Takze jestli nebudete mit obrad v kostele,tak bych žádný oblek neřešila. Jinak jsme byli shánět košili v Bandi a taky koukali na nás jako na blázna,ze nebude mit oblek a našim svatebcanum rozmlouvali košili s krátkým rukavem,ze se to taky nehodí 😃 Navíc všichni svatebcne jsou šťastný,ze po nich nechceme obleky 😊
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?