Měl některý ženich rozhalenku?

Profilova fotka
Holky prosím měl manžel některé z vás nebo bude mít rozhalenku?? Co si o tom myslíte? Je to na svatbu vhodné?A pokud měl,můžu poprosit o fotky?? Na netu toho moc není.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, prosím, mě by to taky zajímalo. Ten můj bude děsně trpět pokud bude mít kravatu, ale zatím je za hrdinu a říká, že si jí teda vezme......:-)
Odpovědět
Holky, měl to tak můj táta už asi v roce ... 2004... na fotkách měl k tomu ještě vyhrnuté trochu rukávy, aby to působilo víc ležérně. A já teda musím říct, že se mi to mooooc líbilo. A v dnešní době se lidi berou v kde čem...stejně se lidi budou dívat víc na tebe :-D
Odpovědět
Já myslím, že záleží kde svatba bude. Pokud jde o nějakou venkovní, zahradní událost, pak to nevadí. V kostele nepřipadá v úvahu, na radnici dle mě se taky moc nehodí... Tak zvaž toto :-) Já naopak budu mít ženicha asi jen s kravatou, ale bez saka.
Odpovědět
Profilova fotka
@elisjitu ahojky, už jsem to tu viděla v pár albech, ale většinou to byly svatby např. u na pláži u moře apod. Ale jak tu píší holky - dívala bych se na to, kde budete mít obřad - pokud venku a koukám se, že ji máte v srpnu, tak bych to tolik neřešila. Ten můj už je teď z toho na nervy, že bude muset mít oblek a ještě k tomu kravatu a vím, že při prní příležitosi si ji sundá :-) .
Odpovědět
Souhlasim s @kersenilla . Do kostela absolutne nevhodne,na radnici spise ne ale na venkovni obrad proc ne :)
Odpovědět
Nezapomeň že pokud zvolíš tuto variantu tak musí být adekvátní ke všemu ostatnímu. Nazdobená romantická nevěsta a vedle ní ženich s rozhalenkou není zrovna ideální. Je vhodná třeba k plážové svatbě, alá 60-tá léta.... Ale spíše ne než jo.
Odpovědět
Profilova fotka
Muze kdekoliv a kdykoliv pokud budete oba chtit a nejste blazni co musi mit vse dle etikety a posledniho kurzu:-D Vhodne je podle mne jen co chce zenich a nevesta,ne to co si mysli ostatni.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?