Kde v Praze ušijí pánský oblek za rozumnou cenu?

Profilova fotka
Začínáme lehce propadat depresi... Obešli jsme s přítelem spoustu obchodů s pánskými obleky a nic mu nesedí :-( Obleky mu absolutně nesedí přes prsa, odstává mu klopa. Ačkoliv to není žádný kulturista, jen prostě kus chlapa, tak má na klasickou konfekci moc "velká prsa" ;-) Nemáte někdo zkušenost s ušitím si pánského obleku za rozumnou cenu?
Odpovědět
Co je rozumná cena?
Odpovědět
zalazi na materialu atd, ale od 5000 do 15000 v klidu sezenes, dystak poslu do ip kontakty
Odpovědět
Profilova fotka
vojteskaf: no, našla jsem ceny i přes 30 tisíc, takže to už mi přijde krapánek moc.. Moje představa je tak do těch 15 tisíc, samozřejmě minimálně by to mělo být z čisté vlny, žádný polyster apod. sanmonbibi: ano, pošli, budu ráda ;-)
Odpovědět
mell, podivej se na muset.. specializujou se i na pansky obleky..samozrejme nevim, kolik to u nich vyjde, ale sijou z kvalitnich materialu..ja si u nich nechala nedavno usit saty na ples a byla jsem moc spokojena se strihem, bezvadne mi padly, jako uz dlouho nic ;-)
Odpovědět
a nebo linado..podstatne levnejsi..nejsou to vylozene navrhari jako se prezentuje muset, ale sijou na zakazku, pani majitelka ma obrovskou praxi, svuj obor vylozene miluje, coz se pozna hlavne na kvalite provedeni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
catf: díky za tipy, ale nebude to tam moc drahý? Na netu to vypadá nějako honosně :-)
Odpovědět
mell, ten muset je urcite drazsi, ale zkusila bych se zeptat, za to nic nedas.. linado je rozhodne levnejsi, tam te podle me ten oblek vyjde maximalne na polovinu tvyho rozpoctu..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj, obnovuji diskuzi, drahý by si rád nnechal ušít smoking, využije ho nejen na svatbu, ale bral by ho teda i na ni...zase 30 tis. je teda na naše poměry moc. Nemáte tip, kam zajít a hlavně, nenechával si některý z vašich mužů šít smoking a jaký typ to byl?
Odpovědět
@aimirin www.delor.cz
Odpovědět
Díky, to vypadá dobře, máš osobní zkušenost nebo někdo ze známých?
Odpovědět
@aimirin Pritel ma odtamtud sito a jeste par lidi, naprosta spokojenost, obleceni i drzi neskutecne. Latku i barvu si muzete vybrat, a vse az do uplnych detailu, vcetne tloustky i barvy nite :) Je fakt ze nejsou nejlevnejsi, ale ty veci od nich jsou opravdu "drzaky".
Odpovědět
tak přítel si první oblek šil na malém městě v pohraničí, za 10 tis, takže ta cena mi připadá odpovídající...na Prahu a kvalitu šití.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?