Kde v Praze koupit tamvěmodrý oblek pro ženicha se širokýma ramenama?

Ahoj prosím o radu, kde v Praze koupit tmavěmodrý oblek pro ženicha se širokýma ramenama. M&S a Bandi nesedí. Chystáme se do Van Graafu. Máte další tipy? Děkuji moc za každý příspěvek
Odpovědět
My jsme kupovali tmavě modrý u Blažka
Odpovědět
My kupovali tmavě modrý u Ciao di Max Tarra, měli tam hodně velký výběr v modré barvě ;-)
Odpovědět
Shaneli jsme tez tmave modry, taky mi byl doporucen Van Graaf a nakonec jsem tam nebyla moc spokojena, saka evidentne spatne usita, spatne nasazene hlavice rukavu, takze pri rovnem postoji se delaly podivne vlny (prodavac se me snazil presvedcit, ze tak to ma byt), muz v tom vypadal jako v obleku po starsim brachovi, ma taky atypickou postavu (siroka ramena, siroka stehna). Nakonec jsme skoncili v T.M.Lewin, kde meli zasadne 100% vlnu a super vyber, navic upravili delku a vse sedelo, jak kdyby to bylo usite na miru.
Odpovědět
Profilova fotka
Zara- Andel. Tata ma siroky ramena a vybral si. Tmavemodry obleky jsem tam videla taky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my koupili v Zare a moc se mi libi :)
Odpovědět
Ahoj zkuste si popojet do horovic salon ella mame odsud za 5tis a to manželovi nesedel blazek. viz album
Odpovědět
@challidona @cranbiee @zuhni @aglaja01 @xlostris @elesse moc děkuju holky za tipy @aglaja01 ty varhánky na ramenou se dělali snoubenci u Bandiho a přišlo mi, že je to taky špatně ušité. Na chodově jsme taky vlastně byli v TM Levin, docela to sedělo v ramenou, ale velikosti měli dost probrané a přišlo mi, že tam bylo špatné světlo, tak jsme odešli, že se ještě podíváme (byl to první obchod). Zkusíme jinou prodejnu, vy jste byli kde? Je to na příkopech nebo na čerňáku větší? Děkuji
Odpovědět
Co nechat ušít v Le Premier? https://www.lepremier.cz/content/11-o... Manžel si na svatbu nechal šít košili, protože cvičí, takže nemá konfeknční velikost a veliká spokojenost.
Odpovědět
@lulucina1 - T.M. Lewin - jsou v pasáži Myslbek (asi největší výběr), na Chodově, na Andělu, na Černém Mostě. Mají i různé slim varianty, přítel je taky široký v ramenou, ale dost úzký v pase.. a vybrali jsme.. pravdou je, že tyhle nekonfekční velikosti jsou problematické.. jeden oblek odtud jsme nechali upravit, aby se právě v oblasti mezi lopatkami nekrčil, nicméně to není hladké a ani být nemůže, protože by museli celé sako "rozhodit". Proto jsme se rozhodli, že na svatbu půjdeme do obleku šitého na míru, dokonce to vyjde stejně a nebo i levněji.
Odpovědět
@luuula @prekri zkusíme zajít do Myslbeka a když nepochodíme tak Le Premier je hned vedle, koukala jsem na ceny a není to zas až tak hrozný a mělo by se to i stihnout ;-) Moc děkuji!
Odpovědět
@lulucina1 byli jsme v Myslbeku, myslim, ze je to tam asi nejvetsi, rozhodne mam tedy pocit, ze byli pripraveni na svatebni sezonu :) Le Premier je taky dobra varianta, ale pokud mate opravdu svatbu ted v zari, tak myslim, ze uz je cas :) v TM Lewin trvala uprava nestandardne pres 2 tydny, protoze pry svadleny maji opravdu napilno, v Le Premier je oblek na miru taky dlouhodoba zalezitost na x tydnu, takze nevahala bych :) Oproti Van Graafu jsou ceny v TM Lewin trochu vyssi, Van Graaf nabizi i smes polyster + vlna, ale chteli jsme 100% vlnu. v TM Lewin jsme zrovna chytli nejakou slevu, takze oblek puvodne 15k vysel na 11k i s upravami, coz myslim, ze je v pohode.
Odpovědět
@aglaja01 díky moc, v Le Premier jsem koukala, že ceny jsou od 13ti, takže když to nebude 20, tak je to celkem srovnatelné a bude to na míru. Trvat by jim to mělo 4 týdny, nám zbývá 6, ale i tak se toho trochu bojím. No uvidíme ještě, každopádně díky! :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti (mají pobočku i v Praze, ale ceny jsou o něco vyšší). Manžel tam jel 2x a oblek byl hotový do měsíce. Cena 10tis. Přístup si nemohl vynachválit. Zkusili jsme všechno, ale na sportovce prostě konfekce nepadne nikdy. V polovině obchodů nás vítali se slovy "pro vás nic mít nebudeme" :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?