Kde v Ostravě seženu kvalitní tmavý svatební oblek?

Damy, poradte prosim, kde sehnat v OV kvalitni oblek. Tmavy.
Odpovědět
Profilova fotka
Max tara,za elektrou:-)
Odpovědět
Denisko, dik za tip, zajdem se mrknout. Nevis, jak je tam otevreno v sobotu?
Odpovědět
Tak jsem dneska zavitala do OV a Max Taru jsme nenasli :) Byla jsem se ptat i v Infocentru a nic. Poslala nas na uplne jinou adresu, nez je webovkách firmy (a ja si ji nezapamatovala, ridila jsem se instrukci "za Elektrou" :)) No, kazdopadne, pro pripadne zajemkyne. V sobotu ma v centru otevreno maloktery obchod. Byli jsme v Shoppingu, v Pietro Filipi nic. V Blazkovi nic nesedelo. V OP strasna prodavacka, pry nic na pritula nemaji. No jeste by rekla pul slova a jendu bych ji natahla. Byli jsme ve Futuru, nakoukli jsme do OP, kdyby nahodou... prijemna prodavacka, hodinu se nam venovala, nemohli jsme doladit kalhoty k saku, ruzne strihy a tak. Nakonec jsme koupili! Jupiiii. Ale stejne, Sunset suit nema konkurenci :) (Bohuzel ted nema v nabidce nic, co by nas zaujalo).
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus firmu Lare, mají i krejčovství, sídlo mají v Ostravě Pustkovici a mají tam krásné obleky, vesty, košile od levnějších až po luxusní, všechny možné odstíny, střihy, možná mají i web, ale moc obleků tam není je třeba zajet přímo do prodejny, prodavačky, ochotné rády poradí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ke:mx tara byla jak se jdek divadlu dvořáka,to co jsem myslela max tara taky byla,ted je to ferrat,za elektrou,jak půjdeš za čsob,tak první obchod,jinak i ta max tara by tam u divadla měla být,i v lasu,v prostředním patře je odchod s oblek i na míru a ceny super,jak vyjedeš po schodech,dáš se vpravo kolem gaarfield,těch bot a skoro vzdu,nenápdný obchod,ale nabízeli nám bílý oblek na míru za 4500!!!!
Odpovědět
denisko, ja to tam tak neznam, ale oblek uz mam, stal 7, coz se da prezit. Nechtela jsem bily, ale tmavy a pritul ma nekonfekcni postavu, takze jsem rada, ze jsme vubec sehnali. Kazdopadne v sobotu do centra uz nejdu, tam ma otevreno snad jen Rosmann :)
Odpovědět
Profilova fotka
;-) tak hlavně,že máte:-)
Odpovědět
kvalitní, levné a hlavně výběr obleků mají v Polsku, kousek za hranicema Českého Těšína, je tam burza, říká se ji u Rybníka a kousek dál je normální obchod, kde jsou mraky obleků, dopasují k tomu i košile, botky, vesty apod. My jsme tam oblek kupovali minulý rok v srpnu a za oblek, vestu s kravatou, košili, botky jsme dávali něco kolem 5.700 Kč
Odpovědět
Do Cieszyna to mam kousek, akorat jak uz jsem psala, jedina znacka, co nam sedi, je Sunset, akorat jsme si v teto kolekci nevybrali.
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme koupili v blazkovi v shopping parku - uplne paradni. za oblek, kosili, kravatu a pasek jsme dali cca 8tis.
Odpovědět
Fender - te cene se ani nechce verit, co jsme my zkouseli, tak bylo min. gate a sako za desitku
Odpovědět
Profilova fotka
jo - taky jsem cekala tak 15 tis, ale byli jsme prijemne prekvapeni. Mozna to bylo tim, ze nekupoval komplet oblek, ale sako a kalhoty zvlast....? jedine, co me tam trochu rozcilovalo, bylo to umele svetlo, dost blbe se v tom posuzuji barvy (chtela jsem mu koupit kravatu v barve mych satu, tam vypadala paradne, ale ve skutecnosti je trochu tmavsi).
Odpovědět
Článek se načítá
Já se také připojuji s Cieszynem..Našli jsme tam úplně super krámek, kde měli obleky naprosto všech velikostí a barev.. x-) Obleky...2500,- - 3000,- My koupili oblek i s vestičkou..: 2700,- + 300,- kravata celkem 3000,- Tak to jsem nechápala cenu :-o Přišlo mi nesmysl dávat za světlý oblek, který vezme jen jednou deset tisíc..a za tuto cenu Vám ho nepůjčí ani v půjčovně :-p Mrkněte ke mě do alba.. :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?