Jakou společností doručuje Paul Malone přes eBay?

Ahojky, chtěla jsem se zeptat, jestli jste si někdo objednával někdo z E-bay od Paul Malone nějaký zboží (nejpíš kravatu) jakou společností doručují. Je to Česká pošta, PPL nebo něco jiného? Potřebovala bych jim upřesnit lokalitu pro dodání zásilky a oni neznají číslo toho balíčku a ani nevědí, která společnost by to měla tady v Čechách doručit. Pokud by jste některá věděla, byla bych moc vděčná za radu. Děkuju moc:-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj sweetie. m přišel balíček od Paula Malone včera, kouknu se na obálku...je tam nálepka Deutshe post.. a pak ještě jedna Luft post. a šlo to přes prahu, bo je tady nálepka z prahy 120 z pošty.. tak doufám, že sem ti trochu poradila, posílají to z německa..dej prosím tě vědět, co a jak..:)
Odpovědět
Ok děkuju moc za pomoc, zkusim zítra zavolat na poštu. Musím tedy doufat, že je to posílaný přes Českou poštu... Dám vědět jak jsem dopadla:-)
Odpovědět
sweetlie. ty jsi si kupovala kravatu paul malone? na kolik te prosim te vysla? docela jsem o tom sylsela chvalu
Odpovědět
Ahojky:-)) Jo podařilo se mi jí vydražit za 21doláčů + 5 poštovný. No a teď jen aby mi dorazila. Nechala jsem si jí poslat do práce, ale trubka jsem do adresy uvedla jen své jméno, ale ne společnost, tak nevim jestli mě najdou. Každý den volám na poštu, jestli něco nepřišlo na mé jméno a zatím nic. Jen doufám, že to opravdu jde Českou poštou:-))
Odpovědět
Profilova fotka
Jo,vydražily jsme s Artíkem 2x kravatku s knoflíčkama a jsou super,povedli se obě vydražit kolem 650,- :-D Přišly z německa ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my vydražila hhranolka vestu, co mám v albíčku s kravatou, kapesníček a anžet. knoflíkama za 730,- taky si myslím, že good, v obchodě bychza to dala více než dvojnásobek... pak sweet napiš, jak ti to dopadlo ,estli přišlo všechno ok, a když tak dej foto...:)
Odpovědět
Ahoj holky, tak kravata dorazila. Je krásná, večer udělám fotky a přidám je. Je to set kravata, kapesníček a manžetové knoflíčky a vyšla na 420Kč :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak sem moc zvědavá,... v jaké barvě si to vybrala.. Moc se mi líbí tvoje albíčko... ty poslední šaty sou krásné.. Ty už šatičky máš doma?
Odpovědět
Vybrala jsem jak jinak než zelenou:-) Šaty ještě doma nemám, ale mám slíbeno, že bych je měla mít do konce měsíce, tak snad. Už se nemůžu dočkat!!!!!!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
Ahoj,hledám někoho kdo má zkušenost s nakupováním na e-bay a trošku by mi pomohl a poradil. Mají tam moc hezké svatební šaty.
Odpovědět
Zkusím oživit tohle tématko... máte prosím nějaký odkaz na obchod, který prodává a zasílá tyhle kravaty i do ČR? Já ji teď sice vydražila, ale prodejce mi napsal, že do ČR nezasílá 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
omca: to bylo od paula malona? hod mi do IP odkaz na to prosím tě jestli je to stejný prodejce - ono jestli se tam na to všichni vrhli tak se mu ani nedivím totiž.
Odpovědět
Článek se načítá
Paul Malone usera ani ebay store mi to nenašlo, podrobnosti v IP.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?