Fuksiová barva svatby, jaké oblečení pro ženicha?

Profilova fotka
Ahojky potřebuju poradit chci mít svatbu do fuksiove jake oblečení pro ženicha?Asi sako nezvolíme spíše vestu,košili,kravatu Díky moooooooooooc :-)
Odpovědět
Bez saka to máte složitější . Dala bych fuchsiovou( píše se s ch ;-) ) jen kravatu.
Odpovědět
ahojky... my měli lila a nejdřív jsme chtěli doladit košili, ale neměli ten úplně správný odstín (aspoň podle toho mojeho manekýna), tak byla nakonec jen kravata a nijak to nevadilo - nemusí být zase všechno tak moc křiklavě.... stačí hezký detail, třeba kravata, kapesníček nebo (a to zcela určitě) kytka v klopě ženicha (nějak se tomu říká,ale nevzpomenu si jak :D) - klidně koukni ke mně do alba ;-)
Odpovědět
Dala bych bílou košili, kravatu černou nebo fuchsiovou a korsáž bílou (v případě fuchsiové kravaty) nebo fuchsiovou (v případě černé kravaty):-)
Odpovědět
Ladit můžete ženicha k vám, tedy do barvy vašich šatů. Pokud budete v bílém, tak bílou košili, bílou vestičku s regatou. Ale vestičky se většinou dělají do saka, mají zadní díl z podšívky. V tomto případě je sako na vestičku vhodnější. Nebo pak bílou košili a kravatu či regatu v barvě fuchsiové. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
také máme fuchsiovou svatbu a řeším to stejné. Asi zvolíme bílou košili asi nakonec s krátkým rukávem (svatba je 13.7 tak aby se ženich moc nepotil a na fotkách nebyl rudý jak rak) bílou či stříbrnou regatu a fuchsiovou korsáž do klopy bez kapesníčku........nebo je to blbé???
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?