Fialovo - růžová kombinace svatby. Jak sladit muže?

Náš den se bude odehrávat v těchto barvách. Mám bílé šaty s jemnými růžovými výšivkami. Jak sladit muže ?? :-) Ráda bych k němu zakomponovala fialovou :-)
Odpovědět
ahojky, nám stačila světle fialová kravata ;-) a korsáž v klopě... původně jsme sháněli i fialkovou košili, ale žádná nebyla taková přesně do odstínu, tak nakonec byla bílá a všichni ho chválili ;-) pak jsem ještě viděla fotky, kdy měla nevěsta barevné boty a ženich stejně barevné ponožky, ale to jsme nakonec už nezvládli koupit :)
Odpovědět
@aeenis dala bych muži jednoznačně bílou košili a zbytek bych sladila pomocí svatební kytice, zakomponovala bych do ní třeba fialové a růžové růže, muži dala fialovou kravatu a na klopu korsáž z růžové růže obmotanou fialovou stuhou :-) aaach nádhera, už to vidím :-D my mám fialkovou barvu, ale právě tu s nádechem růžové, ne modré :-) jinak ponožky a boty ladíme taky :-)
Odpovědět
My řešili košile. Sháněli jsme fialovou, koupili ji, pak se nám nějak nezdála. Takže nakonec já čistě bílé šaty a fialovo-bílou kytici. Manžel bílou košili, bílou kravatu s černým a stříbrným štrafováním a do klopy falovobílou květinu. A všem se to líbilo. A jinak do fialové byl laděný interiér při hostině, takže by to už bylo asi fakt moc barvy na svatbu, v které má být přece jen dominantní bílá. PS: Aby to u oltáře vypadalo hezky, tak jsem koupila svědkům fialové kravaty... A všem se líbilo, že měli stejné :) Čím to asi bylo? Záhada :)
Odpovědět
tak to jsou super návrhy, právě že muž si už koupil fialovou kravat, jenze mam furt strach z tech mým šatiček,kdyz tam mam ty vysivky ruzove :)
Odpovědět
Profilova fotka
Udělala bych , jak bylo psáno výše, pokud máš takové šaty a už koupenou fialovou kravatu. Dala bych růžovou korsáž a třeba manžetové knoflíčky jako detail ( vtipné by i bylo jeden růžový a jeden fialový ). To stačí, aby se to zase nepřehnalo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?