Champagne košile pro hubeného ženicha

Ahoj, sháním košili pro opravdu hubeného ženicha - má velikost 39 a běžně si kupuje košile slimfit. Na žádnou pěknou svatební o těchto parametrech jsem však nikde nedorazila. Nemáte někdo typ, kde takovou košili seženu? Děkuji :-)
Odpovědět
Ahoj, my máme podobný problém při shánění (nejen) košilí. Manžel měří 186 cm a váží 75 kg. Všechny košile kupuje od značky Olymp.
Odpovědět
My máme avandgard, vel. 38 slim fit
Odpovědět
Profilova fotka
@gabca1122 skúste Outlet Arénu, kupovali sme nedávno krásnu bielu slimfit košeľu v SARAR-e :-) majú veľký výber farieb
Odpovědět
@gabca1122 zrovna včera jsme koupili 38 fully fitted (ještě víc vyslimovaná) v T.M.Lewin na Chodově, je na manžetový knofličky a musím říct, že kvalita fakt super - je to 100 % bavlna, takže nehrozí upocené mapy a navíc ani není průsvitná, jako většina košil, co jsme zkoušeli..stojí cca 1800, ale můžu sehnat slevnenku -500,- kdybys měla zájem ;-)
Odpovědět
Slimm košile v každém salonu, je to bomba, můj partner ji má taky ;-)
Odpovědět
@mish_ka zrovna T.M.Lewin je přítelova oblíbená značka a normálně nosí košile právě jen od nich a krásně mu sedí, ale nikde jsem neviděla, že by měli také košili v barvě champagne. Ta co jste tam včera koupili je champagne? Jinak o slevenku bych určitě zájem měla :-) moc děkuji za informace
Odpovědět
@gabca1122 jj, je to šampaň ;-)..i segry ženich si tam včera koupil tu samou, jen ve vel. 41 :-)..podle účtenky je to nějaká luxury řada, tak tam mrkněte...ohledně té slevenky ti napíšu do IP
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@adela_zahradnikova v akých cenách sa u vás pohybuje šitie košieľ? ďakujem
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Tak jsem našla tady tuhle: http://www.kosile-kvalitni.cz/hledat/..., ale nejlepší bude nechat ušít košili na míru, přece jen je to životní událost :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?