Bílý oblek pro ženicha, chtěla bych znát Váš názor

Profilova fotka
Ahoj nevěsty chtěla bych znát na to Váš názor... pro a proti
Odpovědět
Já jsem proti. Ještě jsem nikdy neviděla ženicha , který by vypadlal v bílém opravdu dobře. Podle mně je potřeba aby byl vysoký , štíhlý , solidniho zjevu a i tak není jistota, že mu bude slušet. Většinou vypada tak nějak lacině, nesolidně, jak kdyby si odskočili z kasina, obzvláště ti menší , zavalitější s ježkem na hlavě. Za mě tedy opravdu ne. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Bílý oblek je velice elegantní a slušivý. Je pravda že nesluší každému. je potřeba ho vyzkoušet. Z vlastní zkušenosti za mě ano.
Odpovědět
Nic proti němu, určitě může slušet, ale mně se muži víc líbí v tmavých oblecích - černá, tmavě modrá apod.
Odpovědět
Za mě určitě ne ... podle mě to vypadá lacině :-|
Odpovědět
já bych bílého ženicha nechtěla.....ani za nic.....
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se líbí, když jde mezi mužskými jasně poznat, kdo je ženich, takže jsem pro. Sestra měla bílého ženicha, já světle šedivého.
Odpovědět
Bily oblek se hodi pouze pro chlapa ktery je tmavy typ. Tzn zadny svetly blondaci apod.
Odpovědět
Profilova fotka
Za mně nikdy....obecně čím slavnostnější příležitost, tím tmavší má oblek být.....a taky fakt málokomu sluší.
Odpovědět
Můj manžel měl světlý oblek a vypadal dobře. (on i oblek ;-) ) Ale je fakt, že bílého bych si ho neuměla představit. Já v bílém, on taky, to bych si připadala jak kdybysme dostali vycházky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji moc za názory všem... Myslím si že černý oblek bude správné řešení může ho mít i k jiným slavnostním účelům :) Jen mě zajímal názor více lidí :)
Odpovědět
Profilova fotka
máme bílej oblek a zatím všichni říkají že drahému sluší ... sem pro ....
Odpovědět
Rozhodně bych ženicha v bílém kvádru nechtěla..
Odpovědět
Článek se načítá
Mně už to přijde jako kýč. Nechci se teda nikoho dotknout, ale takovému stylu už podle mého názoru odzvonilo.
Odpovědět
Profilova fotka
Mrkněte se na náš web, máme tam pár vět o tom, pro jaký typ mužů se bílý oblek hodí. Jinak manžel měl bílý oblek s bordó doplňky a nelitujeme.
Odpovědět
Profilova fotka
Za me urcite ne, prijde mi, ze v tom chlapi vypadaji jako kolotocari..
Odpovědět
prikláňam sa k nie, málokomu skutočne pristane a predsa len klasická etiketa, ktorá velí tmavý oblek nikdy nebude krokom vedľa 8-)
Odpovědět
Já bych světlý oblek pro ženicha taky určitě nevolila... Málokomu sluší. A jak už tady bylo napsáno, myslím , že to vypadá jako kýč nebo z nějakého kasina...za mě NE.
Odpovědět
@kikicedi Za mě osobně ne. Dle mého musí bílý oblek chlapovi sednou a takových, komu padne a sekne je opravdu málo. Bohužel to bývá naopak. ;-) Hlavně se následně málokterému páru podaří dostatečně sladit, aby šaty a oblek měli stejný odstín bílé a jeden nevypadal "sepraně", stejný odstín kravaty s oblekem atp. ;-) Toť můj názor. ;-)
Odpovědět
mi osobně se to nelíbí navíc, jsem někde slyšela, že bílou má mít na svatbě ten, kdo se bude věnovat domácím spotřebičům (pračka, lednička, myčka, trouba)
Odpovědět
Profilova fotka
Světlý obleky (ne bílý!) se mi líbí jen na takových těch uvolněnějších svatbách v nějakém přírodním stylu nebo třeba na pláži.. jinak se mi taky vůbec nelíbí:(
Odpovědět
za mě bílý nebo světlý oblek ne!
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě v něm málokdo vypadá dobře, obzvlášť když ženich nemá dokonalou postavu a má bříško, vypadá v bílém obleku prostě otřesně... Navíc se mi to tak nějak celkově nelíbí, třeba i na fotkách, postrádám kontrast bílé nevěsty a tmavého ženicha a je tam jenom takový bílý monolit. Zatím mi vždycky na svatbách přišel bílý oblek ženicha jako ukázka nevkusu... Možná ještě ten světlý by šel, ale mám na to asi dost podobný názor...
Odpovědět
za mě také bílý ne, světlý kvalitní oblek někomu sednout může :-) v rychlosti jsem našla: http://www.pinterest.com/pin/18408470... http://www.pinterest.com/pin/17768114...
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju moc za názory :) Bude nakonec černý :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?