Svatba Bali

Ahoj :) Budeme mít legální obřad na Bali a už máme vyřízené téměř všechny dokumenty. Zajímá mě, jestli s tím tady někdo má zkušenosti. :) Koukala jsem samozřejmě na internet, ale nějak se nikde nemůžu dočíst, jak dlouho po svatbě trvá vyřídit všechny věci ohledně oddacího listu a hlavně by mě zajímala zkušenost někoho, kdo si tím prošel. Za jak dlouho jste byli manželé oficiálně v ČR?:)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím Vás, mohu vědět na kolik cca taková oficialni svatba na Bali vyjde? Děkuij:-)
Odpovědět
Zdravíčko :) Ono je to víceméně dost podobné jako v Cechach, když se někdo zeptá, kolik vyjde svatba. Záleží na místě, počtu hostů, jídle, výzdobě a podobně. Pokud se ptáte na legalizaci svatby, tak kdyz to zarizujete přes zahraniční agenturu jako my, stojí legalizace přibližně 30 tisíc korun. V tom je cena za kněze + my musíme mít (jelikož nejsme věřící) ještě před obřadem takový malý obřad, kde nás prohlásí za věřící ( na Bali musíte být věřící a musíte být oba stejné víry ) , dále je v tom veškeré papírování a všechny razítka na dokumenty, které se musí zařizovat na různých úřadech na Jakartě, aby svatba byla právně platná a odeslání těchto dokumentů až k Vám domů. :) K tomu je třeba započítat úřady před svatbou tady v Cechach, aby jste na Bali dovezli všechny právně platné a přeložené dokumenty. To se vsemi poplatky vyšlo na necelých 10 tisíc. :)
Odpovědět
@visagebyveronica Zapomněla jsem Vás označit. :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@diavolessa Ahoj, Také plánujeme legální svatbu na Bali ale rádi bychom si většinu věcí zařídili sami. Jediné, co mě děsí je to papírování. Přes jakou agenturu jste si to zařizovali? a řešili jste přes ně celou svatbu - včetně letenek a ubytování? Já bych ráda poptala někoho, kdo by nám pomohl (nebo částečně vyřídil) veškeré papírování kolem svatby a zbytek bychom si zařídili sami. Prošla jsem internet a narazila na agentury, které tohle nabízejí jen dohromady se svatebním balíčkem :/ ... díky, Katka
Odpovědět
@katkame Ahoj, řešili jsme téměř stejne věci a měli podobnou představu jako vy, také jsme nechtěli svatební balíčky. :) Už jsem si všimla i zprávy, co jsi mi psala. Mám napsáno co je kde přesně potřeba, i kolik jsme kde a za co platili, takže ti vše večer nafotim/sepíši do zprávy :) Bali je skvělá volba!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?