Holky brečely jste na svatbě?

Profilova fotka
Ahoj, jak tu tak projíždím alba nedá mi to abych se nezeptala jak je možné, že skoro ve všech vidím uplakané nevěsty :-D. Mně na svatbě teda nepřišlo k pláči vůbec nic a přijde mi, že většina holek brečí jenom "z povinnosti", nebo na to máte jiný názor? =-) Nemyslím to nijak špatně, možná jsem jen bezcitná, ale spíš se mi to zdá jako takové společenské pravidlo o kterém si plno lidí myslí, že se musí dodržovat :-D.
Odpovědět
Myslím, že z povinnosti žádná nebrečí. Já se dojímám už jen třeba při pohledu na tyto fotografie. Osobně spíš nevím, jak se pláči na svatbě vyhnout. Přijde mi to jako silný prožitek a to ho zatím prožívám pouze v představách... ;-)
Odpovědět
Já jsem na svatbe nebrecela, maximálně zaslzela, ale byla jsem tak Šťastná, že jsem se akorát usmívala a užívala si to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem brečet nechtěla, ale měli jsme církevní slib (takový ten, co se opakuje po kazateli), a tak jsem měla dost namále no a u gratulací jsme si nechali pustit Across the star, tak to už jsem nedalala a půlku gratulací probrečela :-). Dokonce jsem i objímala lidi, které jinak moc nemusím :-D.
Odpovědět
Já jsem nebrečela. Popravdě jsem tu chvíli vůbec nevnímala ani neprožívala. Když tady čtu, jak intenzivně nevěsty obřad prožívají, jak vnímají tu životní změnu, a jak jsou šťastné, mrzí mě to. Já necítila vůbec nic, žádný emoce, a to vlastně celý den. Připadala jsem si tam jak pátý kolo u vozu a přemýšlela jsem, jestli by si někdo všimnul, kdybych odešla domů.
Odpovědět
Profilova fotka
@huwik No mně se u gratulací celou dobu honilo hlavou jenom to, že je neskutečně nechutný, že mě olíbává tolik cizích lidí :-D na obřadu jich bylo kolem 120 a znala jsem cca polovičku :-D :-D... @stastnevdana Z toho si nic nedělej, já taky neprožívala nic takového, před obřadem mi bylo špatně a chtěla jsem utéct a potom jsem měla jenom radost z toho, že už nejsem středem pozornosti a můžu si dát vínečko :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já se bojím, že budu bulit taky...nemyslím si, že bych byla nějak dojímací, filmy apod. mě nechávají chladnou, jsem spíš cynik :) ale žádost o ruku mě dojala strašně moc a od té doby mě občas dojme k slzám i pohled na zásnubní prstýnek, pohled na nastávajícího jak si na netu vybírá sako na svatbu...no totálně jsem vyměkla, na svatbě budu určitě bulit taky, ale já si myslím, že tam asi budeme bulit všichni(moje máma rozhodně, tatka možná taky uroní nenápadnou slzičku do fousů, moje svědkyně je hroznej uřvanec, takže ta brečela dojetím už když jsem jí oznámila zasnoubení)...lepší brečet dojetím, než se tvářit, že se mě to netýká :D
Odpovědět
Profilova fotka
@ellinkasebudevdavat U nás z rodiny snad brečel jen táta a když začala popotahovat svědkyně, tak jsem jí řekla něco ve smyslu ať nekňourá a už byla ok :-D :-D jinak pár lidí teda uronilo slzičku, ale já to nevnímala kvůli tomu nechutnýmu olíbávání :-| :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@cheynee Ježiš jakýmu olíbávání??
Odpovědět
@cheynee Já čekala že budu brečet,ale nakonec jsem byla při obřadu vysmátá,dokonce jsem v jednu chvíli vyprskla smíchy. A to jsme měli svatbu dost romantickou,v kostele,s varhany... Takže plačící nevěsty nechápu...:-) Taky mi někdy přijde že brečí jentak na oko.
Odpovědět
Profilova fotka
@ellinkasebudevdavat Gratulace. Pusinkování. Prostě fuj.
Odpovědět
Já asi brečet budu, mě stačí když vidím člověka co natahuje a taky to na mě jde. Nejhorší budou asi gratulace, ach jo strašně moc brečet nechci..
Odpovědět
@anula1 Nevím jak pro ostatní,ale myslím že gratulace jsou ze všeho nejmíň k pláči...:-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?