Podprsenka do korzetových svatebních šatů, poradíte?

Ahoj holky, tak mám před sebou neřešitelný problém :D Moje velikost podprsenky je 90F a nosím jen s vystuženýma ramínkama. Do korzetových šatů potřebuji nějak vyřešit, aby nebyly vidět ramínka? Gelová ramínka nebo máte někdo nějaký typ na velkou podprsenku nebo nějaký korzet pod šaty??? Už začínám být šílená.... Díky za rady ;-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@vikky999 už máš i vybrané šaty? Já teda nosím poprsenku cca 75 D a v šatech, které jsem vybrala, ji opravdu nepotřebuju a dost jsem se tomu divila. Jinak bez podprdy ani ránu. Na druhou stranu tvoje velikost by pro korzetovou podprdu mohla být lepší, já třeba zkoušela v Etamu a zjistila, že bych u nich musela mít 70F - to je teprv zábava shánět :-D
Odpovědět
Šaty mám, jako bez podprsenky to neni hrozný, ale s ní je to lepší ... zkoušela jsem svojí klasickou do nich a je to prostě hezčí ..... když jsem byla v triumphu, kde podprsenky kupuji, tak takovou neměly .... tak se bojím, že neseženu ....
Odpovědět
Profilova fotka
@vikky999 hele a nemůže ti salon dočasně našít tvojí podprdu do korzetu? Někde to myslím dělají.
Odpovědět
To zní dobře ;-)
Odpovědět
tak si pořid silikonovou samodržící ... nemá pásek do zadu a drží i na velkých prsou ...
Odpovědět
Já jsem o té samodržící přemýšlela, ale právě bála jsem se, jestli bude držet i na velká prsa .... zkusím najít na internetu, nebo nemáš nějakou ozkoušenou prodejnu, kde mají dobré?
Odpovědět
Profilova fotka
@terezabokova tak té bych se teda bála... já ji nikdy teda nezkoušela, ale není to vhodné spíš pro pevná prsa, jen jako malá opora?
Odpovědět
Profilova fotka
Mám velikost 80D a řeším tentýž problém. :-N Korzet pro mě nebude to pravé ořechové, bojím se, že to bude sjíždět... =-) Budu doufat, že seženu šaty, které budou i s podprdou. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@amelienne divila by ses, co dokáže pořádný korzet. Taky jsem si myslela, že mi bude sjíždět, ale drží pěkně.
Odpovědět
Profilova fotka
mám též větší prsa, ale když korzet dobře sedí a je utáhlý, tak to vypadá lépe bez podprsenky a dobře to drží. Osobně ji neplánuju :-). Ale zkusila bych samodržící, pokud máte šaty bez ramínek. Přece jen, samotné šaty mají vršek často zpevněný a utažení hodně pomůže a samozdržka to pak ještě podpoří a přidá jistotu.
Odpovědět
Profilova fotka
@keeshka a fakt to na těch prsou drží? Ikdyž nejsou úplně pevná, jak béčka?
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n Co se týče šatů, tak při zkoušení jsem měla lepší pocit bez podprdy a i lépe to vypadalo a hlavně drželo :-). Mám jednodílné plesové šaty vzadu na šněrování a nosím je bez podprdy a je to lepší. Co se týče samodržící podprdy, tak u ní taky není problém, protože ti jde hlavně, aby ti prsa zvedla a stejně na ní máš pevně utáhlé šaty. Asi bych, už pro ten blbej pocit, neriskovala do volných šatů, ale do upevněných nevidím problém a pokud to přidá na dobré pocitu - není co řešit Jinak samodržící nenosím, protože mi vadí, jak se ti přilepí na tělo, ale drží :-) Jinak mám větší déčka :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@keeshka já právě mám ze zkoušky pocit, že ten korzet bude držet dobře, pro jistotu ho utáhneme dost pevně. A nikdy jsem samodržící nezkoušela.
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n nejlepší máš, když si ji půjdeš někam vyzkoušet. Správná by měla mít ty "lepítka" jak ze spoda, ale i zvrchu, už jsem právě viděla, že měla jen dole :-). Kromě těch lepítek je u ní důležitý i tvar, aby byla taková široká :-). Teď máš plesovou sezonu, tak se někam jukni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n tak bych to neřešila :-), já jsem právě taky měla pocit, že to drží dobře a ani mě nenapadlo mít podprdu a to teda bez podprdy jinak ani náhodou :-)
Odpovědět
Tak podprda samodržící objednaná ... jsem zvědavá, jestli to bude mít nějaký efekt ?:)))
Odpovědět
Profilova fotka
@vikky999 Já si ji objednala a jsem z ní zklamaná, čistě ale že píší že zvětšuje a dělá krásný dekolt(Mám 75A) mě teda nic nezvětšuje naopak mě přijde že rozplácne a nemám tam nic.. u tebe je to něco jinýho, ty máš velký prsa sama o sobě, tobě to podle mě bude vyhovovat. Ale teda je zdržující to nalepování :-D každý prso se totiž nalepuje zvlášt a pak spojí, abys to měla stejný :-D
Odpovědět
ahojky, já se svými B jsem problém neřešila, prostě jsem podprdu pod šatama neměla ani jsem s ní šaty nezkoušela, kámoška má E-F a v dobře ušitých šatech se taky nemusí podprdou vůbec zabývat. Má korzetové, bez ramínek a krásně jí drží. Dokonce i tvar udělaly takový "kompaktnější" :D Jestli korzetové šaty sjíždějí, tak nejsou dobře ušité (nesedí) nebo dobře utažené... koukněte někdy na historické filmy, tam taky podprdu neměly a jaké tvary jim to drželo :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to já mám 80G...pochybuju, že u takovéhle velikosti má samodržící podprsenka nějaký efekt:/nebo spíš se ani nevyrábějí :Ddnes jsem byla na zkoušce, šaty super, ale bez podprsenky to prostě není ono, takže řešíme co s tím...je i možnost, že by se na ty šaty našili mini ramínka, aby to ty prsa nadzvedlo:)jiný řešení moc neni:)
Odpovědět
Profilova fotka
holky naprosto vás chápu...hlavně já budu shánět podprdu a zkoušet ji..kdybych objednávala přes net, věřím, že by to byla holá katastrofa..jen tak mi něco nesedí..mám korzetové svatební šaty, nádherně sedí (mám v albumu foto), ale když jsem to zkoušela s podprdou, tak to daleko líp drželo, Je to prostě o pocitu, jak je která zvyklá..a co si budeme povídat, když sme tak hezky obdařené, řešíme to o to víc, abychom byly maximálně vpohodě. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěsty, musím se přiznat, že co se týče samodržek podprsenek, tak je mi dost nejasné jak taková podprda funguje. Na ,,malých" prsou, které nepotřebují podporu bych to chápala,ale já mám ještě větší prsa než tady oltarie a nedovedu si prestavit,j ak mi bude držet prsa něco,co nemá ramínka :-N
Odpovědět
Profilova fotka
No u velkejch prsou je to prostě holej nesmysl.je to nelogický a nemůže to fungovat!:DKdyž ty ramínka jsou to jediný, co ti ty prsa drží že jo:Dto si pak na ty prsa můžu dát cokoliv, ale gravitace ví svý :)
Odpovědět
Profilova fotka
@oltarie : Gravitace ,mrcha bezcitná :-D No hold mi to pak bude muset podržet korzet, popřípadě jen podprda co je šitá už do šatů, bez ramínek, ale i ty se na naše prsa těžko shání :-)
Odpovědět
Nejlepší je mít všitou podprsenku přímo uvnitř korzetu, ne z vnitřní strany šatů, ale v korzetu. Tam ať má žena menší nebo větší poprsí, pokud je dobře podprsenka všitá, je to pohoda. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Potřebuji radu. Kde se dá sehnat v Praze podprsenka do korzetových šatů velikosti 90B a nejlépe co nejvíc vycpanou :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já již několit let si kupuji podprsenky od trioly a sedí opravdu výborně a hlavně material a zpracování, ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ivanczska - jestli jsi z Prahy, doporučuju ti zajít do obchodu Dessous-Dessus v Praze na Václaváku v domě módy /nahoře, páté patro, kousek od Koně), anebo do jejich menšího butiku v králodvorské ulici za Obecním domem. Tam tě změří a jsem si na devadesát procent jistá, že ti řeknou, že nemáš velikost 90B. Stoprocentně máš mnohem menší objem. Viděla jsem tvá foto. Nejsi nijak morbidně obézní, budeš mít menší objem a větší košíček a nosíš zřejmě špatnou podprsenku (nic si z toho nedělej, tak to má většina populace). Stejně jsem to měla já - jsem baculatá (viz mé foto) - 166 cm a velikost 42. Celý dospělý život jsem žila v tom, že mám velikost 80C a nakupovala v obyč konfekci. Až tady mi dobře poradili - víš, jakou mám velikost?? 70F!!!! Velmi malý objem a velký košíček. Opravdu by ses divila, co to s poprsím udělá, když se váha prsou i objem hrudníku rozloží nikoliv do ramínek podprsenky, ale do těsného objemu. Stejně ti poradí i v každém dobrém butiku s dražším prádlem. A pokud je někdo silnější, myslím, že by neměl mít obyč korzet, ale klidně šaty s ramínky, nebo vázáním za krk, aby prsa dobře držely. Ale já jsem trochu netypická nevěsta, do půjčovny bych nešla, šaty jsem si koupila, nechtěla jsem navíc dlouhé, ani princeznovské :)
Odpovědět
Ahoj, měla jsem podobný problém, já mám velikost 85G (u normální podprsenky), oběhla jsem snad všechny prodejny v Budějovicích (také jsem slyšela, že na takové kozy se nic takového nedělá, hold příjemná prodavačka), nakonec jsem našla jednuprodejnu kde vyprodávali poslední kusy podprsenek Wonderbra, bohužel jen v černé barvě, ale po vyzkoušení jsem si ji musela koupit, seděla úplně perfektně, zvedla prsa a vůbec neklouzala dolu, čehož jsem se bála asi nejvíc. Včera jsem si objednala do šatů na netu tu samou, ale v tělové barvě, protože bílou jsem nikde nenašla, asi ji nevyrábí. Akorát nevím jestli sem mužu dát odkaz, no zkusím to. http://www.moje-pradlo.cz/damska-korz...
Odpovědět
ještě jsem zapomněla dotat, že u této podprsenky jsem měla menší velikost košíčků kupovala jsem nakonec 85F, seděla lépe.
Odpovědět
Profilova fotka
@oltarie Ale váhu prsou právě nemají držet ramínka, ale obvod, akorát musí být správně vybraný (dostatečně těsný), a ne o 5-10 cm větší, jak si bohužel kupuje většina holek...ale není se čemu divit, protože v těch levnějších obchodech ty menší obvody moc nenabízí a každý na kvalitnější podprsenku nemá
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?