Zábava po svatebním obědě, máte tip?

Chtěla bych se zeptat na vaše nápady/zkušenosti atd. Máme rozdělený oběd a večerní zábavu na dvě místa. To znamená, že na obědě bude jen rodina- rodiče, sourozenci, babičky, tety a pod. Nemáte nějaký tip na zábavu ,,u stolu", která by se hodila pro takovou společnost? S přihlédnutím k tomu, že jak už to tak bývá- rodiny se vůbec neznají? Takže něco přiměřeného, ale zábavného, abychom měli něco na vyplnění hluchých míst mezi jídlem a odjezdem ;) Díky moc za vaše nápady!
Odpovědět
Myslím, že po obědě si všichni rádi u kafé odpočinou, povykládají. Zkuste udělat zasedací pořádek tak, aby se rodiny promíchaly, představte je navzájem:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Zažila jsem na jedné svatbě hru, která byla určena pro rodinu a měla dopomoct k seznámení obou stran. Všem se rozdal papír s předpřipraveným nevyplněným rodokmenem novomanželů a oni měli za úkol obejít stoly a vyplnit jména do všech kolonek, kdo to zvádl nejrychleji, něco vyhrál. Ovšem vyžadovalo to mobilitu u stolu, což nevím, jak by se na to tvoje rodina po obědě tvářila.:D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?