Výpomoc při rautu doma. Jak jste to resily vy?

Profilova fotka
Ahoj, nemáte nekdo zkušenosti s rautem na zahradě? chci, aby se bavili vsichni a ne aby mamka jenom litala kolem hostu. Jak jste to resily vy? co brigádnící a tak?
Odpovědět
vlastni zkusenost nemam, ale jedna nase znama si na to vzala par lidi z hotelove skoly (dala tam pry na nejakou nastenku inzerat). Stalo ji to par korun a studenti byli radi, ze si neco privydelali ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
a kde to mela?
Odpovědět
Profilova fotka
jj, taky budeme mít studentíky z hotelovky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
to je dobry napad. taky jsi dala inzerat do skoly nebo jen do novin?
Odpovědět
kamarádka to měla tak vyřešené, že její maminy kamarádka,se jim o to všechno postarala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my se ptali rovnou v hotelovce, mamky kamarádka tam dělá zástupkyni. Ale jinak bych dala inzerát na nástěnku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
asi to take zkusim....snad k nam na konec sveta (25km od Prahy) nekdo prijede:o))))
Odpovědět
miriko: a kolik jim zaplatíte (kolik na osobu)?
Odpovědět
Profilova fotka
ja bych jim dala tak 100 na hodinu
Odpovědět
Luci ona to mela v Ostrave, to je trochu z ruky :-D :-D Ale 100kc na hodinu je velmi stedre, aspon na zdejsi pomery ;-) Bud dej listek na nastenku ve skole nebo zajdi treba za reditelem (a ten to treba vyhlasi tim skolnim mikrofonem), tak se to delalo u nas kdyz chtel nekdo studenty na brigadu ;-)
Odpovědět
No mě se taky zdá 100,- na hodinu docela dost, ale jak kde asi. Jinak já jsem byla před nedávnem na jedné akci od dodavatele, kde měli raut a obsluhu právě z hotelovky...a byla to teda šílenost 8-( hoch neuměl ani točit pivo, takže fronta z pěti lidí byla na půl hoďky a o ostatních ani nemluvě. Takže bych se toho trošku asi bála...
Odpovědět
Profilova fotka
mě mamka řekla, že o placení obsluhy se starat nemám , tak nevím. každopádně 100kč se mi zdá dost, u nás tolik za brigády studenti neberou.Já osobně bych jim dala 500-700kč. Budou tam, tak od 16 do 24h, pak už to stejně nebude třeba, jak znám kamarády, bude to stejně spíš samoobsluha :-D :-D pivo bude točit kamarád -pivař, oni se budou strat o studené mísy a ostatní pipí a roznášet pivo
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já jsem se učila na škole a dělali jsme taky rauty pro lidi, co si je u nás objednali, postarali jsme se o jídlo i o obsluhu a řekla bych, podle zkušeností z naší školy, že jsou šikovnější učni než hotelovka, ale asi záleží na škole. A taky jsem koukala, že máš termín svatby koncem prázdnin, to se ti ty učni budou asi špatně shánět, tak jedině nějaké inzeráty. A 100,- na hodinu je opravdu pro učně hodně štědrá nabídka, ale je fakt, že ty jsi kousek od Prahy a tam jsou ty platy i brigády za víc peněz
Odpovědět
Profilova fotka
no my to mame 20.9. to snad uz nejake studentiky sezeneme, jen asi ne 1 stupne:o)))
Odpovědět
Zadny inzerat nedavej, zavolej rovnou na hotelovku a tam ti reknou, co a jak. Pro ne to neni nic neobvykleho, jsou radi, ze maji decka praxi.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Ahoj, máte zkušenost nebo objednané nějaké studenty z hotelovky v Praze nebo okolí na výpomoc? Pokud ano, byla bych moc ráda za kontakt.
Odpovědět
ahoj, u nás to udělají pozvané kamarádky - je to tak zvykem, já jsem zas dělala jídlo na jejich svatbě. když má každý jen svůj úkol, nikdo nebude přetížen, vystřídají se a bude pohoda :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?