Svatební stůl bez kytek

Profilova fotka
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli máte zkušenosti se svatebními stoly bez hnusné organzy a poházených kamenů na stole. Chci tam mít pouze svíčky ve skleněných svícnech, mezi nimi hroznové víno a koláčky, čistě bílý ubrus a modré ubrousky. Měly jste taky takovou svatbu? :))
Odpovědět
ahoj, zatím plánuju jak to vyřeším, ale asi vyběhnu na luka natrhat kvítka, dám do malých váziček (pokud u toho neumřu na alegii) a bude to. Svíčky asi mít nebudeme.
Odpovědět
@dlouha1spagetka Ano, souhlasim, neboj se toho. Neboj, my to take mit nebudeme, svicny a max. takove male kvetinacky s vresem, ktere pak rozdam. zadna organza nebo tak neco....
Odpovědět
Profilova fotka
@dlouha1spagetka ja som sa tiež s prevádzkarkou hotela dohodla len na krémovom obruse, bez organzy, bez kvetov, bez svietnikov, bez kamienkov, sklíčok atď...jednoducho bez ničoho, jediné čo zvažujem, tak že dáme na každý kruhový stôl jednu malú vázu s jednou gerberou
Odpovědět
já jsem si koupila proutěné květináčky a do toho budu kupovat rostlé květiny v květináči. ( květiny osteospermum )- Stoly budou dřevěné. přírodní dřevo je krásné, nebudu ho zbytečně zakrývat :-)
Odpovědět
Podle mě je lepší méně než více. Taky zvažuji, že nebudu mít organzu a kamínky a umělé kvítky a jiné blbinky nebudeme mít určitě. Naopak květiny chci, budou i nějaké svíčky.
Odpovědět
Jen do toho ;-) já se nemůžu ani dívat na obrázky, kde je to přeplácané organzou plasotými šutry, srdíčky, ptáčky, růžičkama a kdo ví čím vším =-) My jsme měli čistý bílý ubrus a jen svíčky a vysokou vázu s kalou celou ponořenou a nahoře plovoucí svíčka (akorát v čele jsme měli vázy na mou kytku a kytky obou matek). Vše mám v albu
Odpovědět
@dlouha1spagetka My budeme mít tmavě modré látkové ubrusy (barva navy blue) a na stolech jen vázu s květinou a svíčky. Zbytek budou talíře, příbory, ubrousky...vše v bílé (kromě ubrousků, ty budou v kombinaci tmavě modrá-bílá).
Odpovědět
Ahoj, organza se mi take vubec nelibi, ale myslim si, ze ke svatebni hostine proste zive kvetiny na stul patri...
Odpovědět
Profilova fotka
@dlouha1spagetka My jsme taky měli tabuli bez organzy a veškerých ozdob, jen svíčky, ale taky několik malých kytiček v barvě svatby. Ono je toho na tom stole i tak dost a z osobní zkušenosti mi různé kamínky a podobné věci poházené po stole přijdou dost nepraktické, protože minimálně já na ně aspoň jednou postavím skleničku s červeným vínem nebo colou a hned je "výzdoba" bohatší o velice "dizajnový" flek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dlouha1spagetka A foto pro ilustraci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem studovala hotelovou školu a musím říci, že slavnostních tabulí jsem dělala bez počet :) Nejhezčí tabule byly ty nejjednodušší a také z praktického hlediska Topka. Kamínky stejně každý shrábne stranou, protože jim tam budou vadit na pokládání skleniček a talířků :) Co by nemělo chybět je na stole živá květina, ale také nepřekytičkovat :) Zda-li se někomu zdá, že je stůl prázdný, tak ať tam nechá založit slepé talíře, sklenice atd. Udělá to také krásný efekt a je to praktické :)
Odpovědět
Konečne někdo komu se ta namuchlana organza s tema pohazenejma sutrama a umelyma listkama ruzi nelibi!!! :-))) kyticky plánuju ale pomalu. Jen nizke na kulaty stul pro 10 lidi dam asi pět tech sklenicek od svicek z ikei a do nic kyticky.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
díky za názory. Ještě mě napadlo, že zaukoluju maminku učitelku, aby dětičky z první třídy udělaly papírové kytky - když to budou dělat děcka, mohlo by to vypadat roztomile a vesele :)
Odpovědět
@dlouha1spagetka Dobrý večer, nikde není psáno, že na stolech musí být organza. Vaše představa je hezká, bílý ubrus působí čistě, myslím, že svíčky, "mísy" a případně sem tam květina bude působit vzdušně, stůl nebude přeplácaný. Nebojte se a vesele do toho. Hezké přípravy.
Odpovědět
Profilova fotka
teď jsem viděla u jedné paní ve fotoalbu na svatebním stole ovsík - tu velikonoční trávu - co by ozdobu, to je super nápad, týden před svatbou zasadím a pak to oživí stůl :)
Odpovědět
@dlouha1spagetka taky jsme měli velmi jednoduchý stůl, viz. fotografie (jen na nich chybí ještě džbány s vodou a citronem, které byly uprostřed každého stolu)
Odpovědět
Profilova fotka
v jednoduchosti je krása, díky za foto! :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
@fifina86 ahoj můžu se zeptat co je to fialové u těch ubrousků?Mám malí displej a moc mi to nevyniká.Jestli koukám dobře tak barvičky jsi měla 2 jednu žlutou a fialovou.Já bych chtěla taky něco jednoduchého.Zhruba pro 20 lidí.Přesný počet ještě nemáme.Já bych si představovala v žluté a červené.
Odpovědět
@nikola0085 to je jmenovka ;-) Meli jsme kombinace fialova-zluta-zlata.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?