Svatební raut svépomocí - koho na výpomoc?

Profilova fotka
Holky co jste měly nebo plánujete raut svépomocí,jak jste to měly s roznášením pití ? Pozvali jste si někoho? Budeme mít raut a potom už si bude pití brát každý sám ale nedovedu si představit ten začátek jak se tam najednou bude motat 30 lidí u lednice. Sháním někoho na výpomoc ale nějak nevím kde hledat ;-(
Odpovědět
nejdřív jsem to taky tak plánovala, ale majitel statku nám výpomoc doporučil, takže bez problémů. Jinak jsem chtěla oslovit studenty a nabídnout jim 80 na hodinu čistýho:-)
Odpovědět
Profilova fotka
No ty mě taky napadli,jsem vyučená servírka tak jsem myslela že bych šla za bývalou mistrovou aby mi někoho ze studentů doporučila :-)
Odpovědět
budeme mít 50-60 hostů: jeden hlavní kuchař + pomocník do kuchyně (tady nejlépe nějaký účeň); dva lidé na obsluhu - chceme taky nějaké učně ze 3. ročníku nebo z hotelovky na doporučení (chci, aby jim bylo 18+) nebo možná nakonec seženeme někoho přes známé.. u nás se bude roznášet jen pití před obědem a jinak spíš půjde o doplňování rautu, pití, točení piva atd., taky to budeme mít jako samoobsluhu :) kamarádka to taky takhle měla a bylo to úplně v pohodě, něco nalévala obsluha, hlavně ze začátku nalévali i panáky, pak už jen točili pivo, sklízeli sklo, upravovali rautový stůl atd... budeme tam mít ještě dvě holčiny jako takové koordinátorky, takže ty je občas nasměrují, co je potřeba udělat.. :-)
Odpovědět
mam podobny problem, vobec neviem, kde a ako niekoho spolahliveho najst.. bez nejakych kontaktov na ucnaku/hotelovke to asi take jednoduche nebude
Odpovědět
@barusha_ myslím, že úplně v pohodě.. stačí napsat email, nebo zavolat někam na učňák nebo na hotelovku... u nás na hotelce nám taky takhle nabízeli brigády na různé akce, svatby atd.. ale napsala bych, že potřebuješ někoho s praxí, kdo už něco zvládne :-)
Odpovědět
Přesně, na několika svatbách kamarádek pomáhali holky z učňáku. Když to nejsou prvačky, tak bych se toho nebála...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?