Svatební raut Praha

Profilova fotka
Ahoj, měla bych na Vás takovou prosbu. Sháníme zahrádku či vnitřní prostory (za nepřízně počasí) na svatební raut. Jde ale o to, že bychom si veškeré jídlo (obložené mísy a řízečky) a nealko pití přinesli. S hospodou či restaurací bychom se např. domluvili na pivu. Dále bychom si chtěli na zahrádce ugrilovat prase. Buď si na to najmeme lidi i s vybavením a nebo když by měla hospoda či restaurace možnost něco takové zorganizovat. Možnost pouštění hudby a např. napojení na notebook, kvůli písničkám na přání či DJ. A možnost parkování minimálně pro 15 aut. Další otázka je, zda restaurace či hospoda zapůjčí nádobí a nebo si máme donést vlastní. A kdyby bylo možné přinést si občerstvení, tak uchování den předem do ledničky. Svatba se koná 18.9.2015 a raut by začínal kolem 15-16 hodiny. (dle vzdálenosti rautu) Obřad budeme mít na Chvalském zámečku v Horních Počernicích ve 12 hod a pak máme hostinu, bohužel by tam šel i raut ale vyšlo by to draze a nejde to s tím jídlem, a bydlíme v Běchovicích, tak něco v tom okolí. Budu ráda za jakoukoliv radu. Děkujeme :-)
Odpovědět
@misacek15 Tohle všechno splňuje Kulturáček na Bílé hoře, jen tam nemají nádobí, to byste museli mít vlastní http://www.kulturacek.cz/pronajem-salu.
Odpovědět
http://www.michlehabrovka.cz/prostory Patri to farnosti,ale je mozny pronajem. Je tam velika zahrada,velky sal podobny telocvicne,ale kdyz se vyzdobi,tak prokoukne nebo dat na zahradu party stan, kuchyn kde je mozne pripravit studene jidlo a skladovat a mistnost napr pro veci hostu a zasoby. Kamaradka tam mela svatbu,uzili jsme si to :)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji, to ale to je hodně z ruky. Myslela jsem směr Újezd nad Lesy, Praha 9 a tak.
Odpovědět
@misacek15 Vyloženě zahrada tam ale není http://www.divadlopocernice.cz/domece...
Odpovědět
Profilova fotka
Opravdu se nenajde žádná restaurace či hospůdka? Jsem z toho už zoufalá, je to docela narychlo a tam kam jsem psala, mají obsazeno.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?