Svatební hostina - večeře. Jaké zvolit servírování?

Profilova fotka
Náš obřad začne v 15h tudíž začneme na hostině všichni až večeří... Jaký způsob servírování byste zvolili? Raut či menu? Ráda bych si ale užila společného krmení novomanželů :-) Hodí se polévka v pozdních odpoledních hodinách ? ( vlastně, v Rusku je to běžné že? :) :-D Potřebuji ale vymyslet jiný druh polévky než s játrovými knedlíčky... Nebo rovnou rautík, a že by se servíroval třeba guláš a tím bychom se společně se ženichem nakrmili? :-D Nebo máte případně jiný tip? Předem díky za odpovědi...
Odpovědět
My máme obřad ve 14 hod. A chtěli bychom začít rautem - ale řeším aby se hned všichni nerozběhli. Tak jsem si říkala, jestli nezačít společným přípitkem a popřát dobrou chuť. Ale taky by mě zajímalo, jak to řeší ostatní.
Odpovědět
Tak muezte mit polevku i v rautu a navzajem se krmit nebo raut s grilovanim. :-)
Odpovědět
Já jsem byla na svatbě, kde byl obřad ve dvě odpoledne a než se všechno pofotilo a objelo, tak bylo pět hodin. Ale i tak bylo klasické menu - polévka a svíčková, a asi od devíti raut. Já bych sice na tak pozdní oběd volila lehčí hlavní chod, ale ta polévka byla v pohodě. Takže proč ne? Jestli nechceš knedlíčkovou, zkuste třeba nějakou zeleninovou..
Odpovědět
my plánujeme obřad i hostinu venku (snad se vydaří počasí!!!), obřad ve 13h a taky budeme mít místo oběda raut, ale na radu kamarádky plánujeme po přípitku ještě společný předkrm (takže vy můžete místo toho společně polévku :-) ), protože takhle nebudou fronty u rautového stolu a hosté se budou zvedat postupně a bude to taková důstojná náhrada toho společného oběda :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, mame v planu v restauraci polevku, pak kavicku a zakusky a az pak dyl otevrem raut.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj my mame obrad v15h. a budeme mit jen raut plus selatko a sladky koutek.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Ahoj, my máme obřad ve 13 hodin. Budeme mít potom normálně oběd, ale ne klasiku (svíčková apod.). Pak normálně rozkrojení dortu. A raut budeme mít od 19. :)
Odpovědět
my mame taky obrad v 15h a pak bude klasicka vecere v 18h a pak uz nic :) Myslim, ze je to jedno, jak to budete mit, udelejte si to tak, jak vam to vyhovuje.. ve dnesni dobe to ma stejne kazdej jinak :)
Odpovědět
Taky jsem nechtěla klasický oběd, ale krmení polévkou bych ráda :-) když už jsem si koupila velký talíř a bryndák :-) takže my dáme lehkou paštiku jako předkrm a polévku - klasickou knedlíčkovku, pak dort a později raut.
Odpovědět
Mě by polévka večer určitě nevadila. Klidně bych dala celé menu na večeři, jen bych asi nedávala na hlavní chod omáčku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?