Svatební hostina v Praze a blízkém okolí

Ahoj všem, chtěla bych vás zkušenější nevěsty požádat o radu ve výběru svatební hostiny. :-) Plánuji ji uspořádat v Praze nebo ve velice blízkém okolí Prahy a sháním restauraci za rozumné ceny pro mě, tj. menu na oběd do 400 - 500 Kč a to samé u rautu. (nižší ceny samozřejmě vítány!!! :-D ). Objela jsem už asi pět restaurací a pořád tomu něco chybí. Je pro mě důležité vybrat restauraci, která bude i vhodná na fotky. Ideální by byla nějaká pěkná zahrádka přímo v restauraci a nebo nějaká zeleň v okolí (les, jezero, pole .....). Rozhodně bych to chtěla mít spíše v "přírodě" než v centru. Dále bych se ráda vyhnula pronájmu za prostory (kdyby byl pronájem jen symbolický, tak bych s tím neměla problém). Proto jsem vytvořila tuhle diskuzi a budu velice ráda, když mi dáte nějaké tipy a rady. Děkuji :-)
Odpovědět
@kirstin11 Upřímně? Na Prahu máš hodně nízké ceny 400-500 je moc málo. Pokud seženeš, tak pravděpodobně kvalita nebude moc valná a nebo bude nepěkné okolí. Možná bych zredukovala seznam hostů a nebo šla dál od Prahy...
Odpovědět
Na ty louce zeleny U krále Václava IV Za Větrem U labutě Léta páně Hliněná bašta Babičky zahrada Botanic Hotel Svornost Chateau Havel Nebozizek Klasterni senk Ale myslím, že v Praze si každá restaurace na raut počítá min 750 kc na jednoho.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsme rodinný pension v Křivoklátských lesích cca 30 km od Prahy,svatby pořádáme 16 let,máme pár informací zde na BRMS,podívat se můžete na naše internetové stránky nebo nás neváhejte kontaktovat na e-mail,kde rádi zodpovíme Vaše otázky,zašleme rozpočet či si dáme osobní schůzku. Klasické menu české lze ve složení přípitek,předkrm,polévka,hl.chod(svíčková či selský talíř) za 220,- nebo s minutkovým hl.chodem za 280,-, cena rautu dle jídel 250 - 400,- Záleží kdy svatbu plánujete,letošek nabízí již jen posledních pár volných termínů,ale již bereme předrezervace na příští rok :) Katka
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, záleží kolik budete mít osob. Ve většině restaurací se platí pronájem nebo musí být určitá útrata.
Odpovědět
Zkus Dolce Villa na Praze 6. Na cenách se můžeš domluvit podle toho, co si k jídlu vyberete, jsou velmi vstřícní. Mají i zahrádku a kousek od hotelu je Šárka - na fotky nádhera. Případně mám na svém profilu další info ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jen kousíček za Prahou, v obci Jinočany máme romantickou restauraci s penzionem, zahradou vhodnou i pro obřad, zahrádkou se spoustou zelení a zákoutími vhodnými k fotografování. Cena za 4chodové menu u nás začínají na 280,- Kč! Za pronájem si nic neúčtujeme. A ještě pomůžeme naplánovat večerní raut, grilování ( od 290,- /osoba), připravíme výzdobu prostor, atp. A líbilo se u nás i p. Pohreichovi, máme od něj 3 hvězdičky ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?