Svatební hostina v okolí Vlašimi

Ahojte, prosím o radu, respektive tipy, kde v okolí Vlašimi uspořádat hostinu s večerním rautem. Svatba se uskuteční 20.8.2016, což není úplně tak daleko, a proto sehnat něco pěkného a zároveň volného pro cca 50 svatebčanů není úplně tak jednoduché. Díííky moc všem.
Odpovědět
Ahoj, záleží na tom, jak si hostinu přestavuješ a co konkrétně od místa hostiny očekáváš. My máme ve školní jídelně Vlašim Sídliště. Věřím, že né každému toto místo bude vyhovovat. A někdo radši upřednostní restauraci. Ale nám se to tam líbí hlavně z toho důvodu, že se zapojíš do příprav a můžeš si udělat většinu dle své představy. Několik našich kamarádů tam mělo hostinu a rádi jsme se tam vždy vraceli. Taky máme zhruba tak 50 hostů. Hlavně jsou strašně ochotní a můžeš s nimi domluvit ledacos. V případě potřeby zajistí i číšníky. Co na hostinu dodáš, to tam budeš mít (alko, nealko). Jídlo dle domluvy - udělají oběd dle přání, rauty dle přání. Finančně to vyjde o hodně levněji než když budeš dělat hostinu v nějaké místní restauraci, kde ti třeba nedovolí dodat si vlastní pití apod.. Jelikož už máme tyto zkušenosti, tak jsme o jiném místě v okolí Vlašimi ani neuvažovali. Když tě to zaujme, mrkni na jejich webovky, ve fotogalerii mají i nějaké fotky z hostin. Je to fakt o tom, co si s nima domluvíš ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Můžeš zkusit statek Prak u (v) Českého Šternberka, nebo tamtéž Parkhotel. Ale nedávno jsem slyšela, že měl někdo svatbu v kulturáku v Petroupimi, a něco takového bude jistě i blíže k Vla.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?