Svatební hostina Rožnov a okolí

Zdravím všechny, potřebovala bych poradit s nějakým pěkným, ale ne moc drahým místem, nejlépe Rožnov, Bečva, Trojanovice, Frenštát, Valašská Bystřice a nejbližší okolí, kde by se dala uspořádat svatební hostina. Termín jsme si určili celkem narychlo a to 19.záři, obřad už vyřešený, takže ještě místo ať můžeme plánovat dál. Předběžně jsme napočítali 70 lidí. Zatím jsem volala na Horal do Rožnova, Koliba pod Horu, Kyčera Relax na Dolní Bečvě, Koliba na Pasekách v Rožnově, Valašská Rychta ve Frenštátě, Ráztoka ve Frenštátě, Staré Časy na Bečvě a na Soláňi Čartak a Horský hotel Soláň. Buď je to moc drahé, a nebo bohužel už samozřejmě zamluvené. Budu ráda za každou radu.
Odpovědět
Pokud už to je jasný termín, tak nic, ale sama jsem chtěla v Zašové v kulturním domě. Nádhera, sice catering musí být vlastní, ale moc se mi to tam líbí, je to celé zrekonstruované. Pro nás už bylo bohužel obsazeno a nejbližší volný termín je až 3.10.2015. Odkaz na mrknutí :-) http://kulturni.zasova.cz/kulturni-du...
Odpovědět
No Zašovou jsem chtěla z osobních důvodu vynechat:-) Ale jinak je to tam podle fotek vážně moc pěkné.
Odpovědět
Ach tak, tak v tom případě nevím :-( Já jsem z Ovy a přítel z Rožnova, tak jsme řešili i tuto variantu, ale vzhledem k tomu, že přejíždění by už bylo pro hosty moc komplikované (jedou z Val. Klobouků a z Jihlavy a cestování už budou míst dost), tak to máme v Ostravě. Pro tolik lidí to není jednoduché, tak držím palce, ať se něco povede zařídit.
Odpovědět
Profilova fotka
Co energetik? Bych netipla, ze v záři bude tolik svateb...
Odpovědět
Chtela jsem to puvodne na Kordulce, ale tam uz maji nejakou oslavu. Energetik si myslim, ze bude o neco drahsi.
Odpovědět
Profilova fotka
@michalafren a ta kyrera ma uz plno jo, nebo hotel cherry na Becve
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Doporučuju hotel Bartoš ve Frenštátě pod Radhoštěm. Teďka je nově zrekonstruovaný, chodíme tam s mužem na jídlo a perfektní! Teďka bych hostinu udělala určitě tam.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?